Dinca, bătut și umilit în penitenciar. Monstrul din Caracal, la un pas de sinucidere?

Gheorghe Dinca, cunoscut ca fiind criminalul din Caracal, a fost bătut de colegii din închisoare.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Dincă, bătut și umilit în penitenciar. Monstrul din Caracal, la un pas de sinucidere?


In articol:

Au ieșit la iveală și primele detalii despre evenimentele în urma cărora Dincă a devenit victima mult mai fioroșilor săi colegi de penitenciar. Dincă ar fi fost desfigurat și lăsat inconștient.

Nu este întâmplătoare informația apărută despre Dinca. Criminalul din Caracal s-a plâns de multe ori că este traumatizat de colegii de celulă.

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu, în pericol de executare silită! Au de plătit câte 25 de lei! Anunțul făcut acum de Alexandru Cumpănașu

„S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar…”nu mai pot, o să clachez”. Cam asta este starea lui acum”, au dezvăluit surse din anchetă de-a lungul timpului. 

Soția lui Dinca, complice la crime?

De asemenea, soția criminalului a fost chemată de urgență la procuratură, aceasta fiind acuzată ca a folosit substanțe chimice pentru a elimina urmele din camerele în care au fost ținute Alexandra și Luiza. 

Citeste si: Gheorghe Dincă șochează din nou în pușcărie! Criminalului din Caracal a avut o cerință neașteptată înainte de a se prezenta la înfățișările de la tribunal

În paralel, Dincă continuă să se plângă de ce i s-a întâmplat în detenție. Dinca a dezvăluit că a fost o perioadă foarte dificilă în arest, deoarece colegii de celulă l-au maltratat.

fara descriere

Se gândește Dincă la sinucidere?

Se pare că Dincă nu s-a oprit aici și a solicitat chiar și la proces un nivel special de pază și protecție, deoarece acestuia îi este teamă că părinții Luizei Melencu și ai Alexandrei Măceșanu ar putea reacționa violent la adresa lui.

Citeste si: Gheorghe Dincă șochează din nou în pușcărie! Criminalului din Caracal a avut o cerință neașteptată înainte de a se prezenta la înfățișările de la tribunal

Surse din anchetă au dezvăluit că Dincă este foarte afectat și chiar el a spus că nu mai poate și că simte că va claca curând.

„S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar…”nu mai pot, o să clachez”. Cam asta este starea lui acum”, au dezvăluit surse din anchetă, potrivit evz.ro.

fara descriere

Ce i s-a întâmplat în trecut lui Dinca

Gheorghe Dincă a fost, mai tot timpul, nemulțumit de tratamentul care i se acordă.  Dinca a avut ceva de reproșat și gardienilor, cu toate că a beneficiat de condiții de detenție bune. Conform informațiilor care au reușit să iasă din spatele gratiilor, criminalul din Caracal este tensionat și chiar timorat pentru că deținuții îi torturează fizic și psihic. Tocmai din această cauză, Gheorghe Dinca are un comportament care se schimbă de la o zi la alta. Și, bineînțeles, aruncă acuzații și către deținuți.

Citeste si: Imaginea sfidatoare a celui care i-ar fi ucis copila, sfasaie si mai tare inima mamei Alexandrei! Dupa doua luni de suferinta, femeia si-a gasit cu greu putere sa isi mai strige odata durerea!

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, au spus surse din cadrul anchetei  pentru stirilekanald.

„Surse judiciare spun că acolo măsurile de securitate sunt similare cu cele luate în cazul criminalului grec Konstantinos Passaris. Cel care susţine că a omorât două fete este păzit, zi şi noapte de mai mulţi gardieni, iar mascaţii penitenciarului sunt pregătiţi să intervină în orice secundă”. Mai mult, alte persoane din caz au dezvăluit faptul că, în spitalul de la Jilava, acolo unde ”monstrul din Caracal” este închis, el locuiește singur în celulă.”Stă izolat și este dus singur la plimbare”, au declarat surse judiciare, conform stirilekanald.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate