Vedete

Dinu Maxer, gesturi interzise in public! I-a pus mana pe fund sotiei chiar la intrarea intr-un magazin! FOTO EXCLUSIV

Cantaretul s-a dus sa isi cumpere un costum si avea chef de glumite!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

În urmă cu câteva zile, Dinu Maxer şi soţia lui Deea au aniversat zece ani de căsnicie! Cei doi au ţinut să marcheze evenimentul şi au dat o petrecere spectaculoasă, nu înainte însă de a merge la biserică şi a-şi reînnoi jurămintele!

“După 10 ani, cu emoţii în suflet şi lacrimi în ochi....am păsit în Mănăstirea Comana, locul unde l-am botezat pe Andreas! Am sfinţit verighetele şi am avut parte de o slujbă emotionantă de mulţumire... 

Suntem recunoscători pentru ce avem, pentru că ne avem unii pe alţii. 
E cel mai important lucru!
Mâine petrecem ... cu o "NUNTĂ de 10””,
a spus Dinu despre eveniment.
 

Dinu Maxer i-a pus mana pe fund sotiei! Ce au spus cei aflati prin preajma

Dovezi că vedetele au ţinut cont de toate detaliile sunt şi imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro cu puţin timp înainte de a avea loc aniversarea lor!

Dinu Maxer s-a dus să îşi cumpere un costum special, compus din două piese, pantalon pană negru şi sacou cambrat, culoarea prunei, în tendinţele sezonului de toamnă! Cântăreţul nu a fost singur la alegerea ţinutei, ci împreună cu Deea, care întotdeauna a avut un cuvânt de spus în privinţă vestimentaţiei bărbatului ei! (ce tensiuni au fost recent in casnicia lui Dinu Maxer cu Deea)

În mod surprinzător însă, atunci când nimeni nu se aştepta, chiar la intrarea în magazin, Dinu Maxer i-a pus mână pe fund soţiei! Gestul, interzis în public, a atras atenţia celor aflaţi în apropiere, motiv de a iscă o serie de glumite nevinovate! Protagonistilor nu le-a pasat de vorbe, ci si-au vazut de treaba nestingheriti.
  
 

 

Galerie foto