Dinu Patriciu ar putea deveni un om mai generos dupa transplant si sa faca mult bine! Daca operatia a reusit, peste o luna va fi un om perfect sanatos!  

Milionarul Dinu Patriciu se afla in prezent la recuperare, intr-o clinica din Milano, Italia, dupa ce a suferit o operatie de transplant de ficat! Potrivit unuia dintre cei mai mari specialisti in domeniu din Romania, doctorul Victor Zota, daca operatia lui Patriciu a reusit, magnatul va fi peste doar o luna un om perfect sanatos! Si pentru ca un alt om i-a facut bine, prin donatia de organ, Patriciu ar putea deveni un om mai generos!

Distribuie pe:

fara descrierePatriciu are mair sanse sa devina din nou un om perfect sanatos si zambaretPacientii care sufera transplanturi au, dupa ce se recupereaza, o stare de spirit mai buna si devin mult mai generosi si vor sa faca mult bine. Pot sa dau ca exemplu cazul celebrului tenor Jose Carreras care a suferit de leucemie, iar dupa un transplant s-a vindecat. La scurt timp, artistul a infiintat o fundatie si a ajutat astfel zeci de mii de oameni care sufereau de leucemie”, ne-a declarat doctorul Victor Zota, presedintele Agentiei Nationale de Transplant.

fara descriereDoctorul Victor Zota"Eu nu stiu motivul pentru care Dinu Patriciu a trebuit sa faca transplant. Sunt foarte multe afectiuni. Insa, in general, daca operatia de transplant de ficat decurge bine, pacientul se recupereaz dupa o luna, iar dupa aceea este un om perfect sanatos. Viata pe care trebuie sa o duca trebuie sa fie una cumpatata, dar sa nu exagereze cu un regim prea strict de viata. Trebuie un regim normal. Pe de alta parte, au fost foarte multi pacienti cu transplant care au escaladat munti sau au participat la olimpiade. Ca atare, duc o viata absolut normala”, mai spune specialistul.

Potrivit acestuia, Patriciu trebuie sa faca insa toata viata tratament cu imunosupresoare, medicamente care ii reduc imunitatea  pentru a preveni respingerea noului organ de catre organism.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate