Dinu Patriciu este in aceste momente in operatie pentru transplant de ficat! Interventia este complicata si va dura peste 8 ore

Dinu Patriciu este operat in aceste momente de transplat de ficat, la o clinica de lux. Omul de afaceri roman sufera de o ciroza intr-o forma avansata si astepta de mai multe luni sa gaseasca un donator compatibil.

Distribuie pe:

fara descrierePaparazzii WOWbiz.ro l-au fotografiat pe Dinu Patriciu la Milano in timp ce se afla acolo pentru investigatii medicaleOperatia la care este supus Dinu Patriciu a inceput in jurul orei 10.30, ora Romaniei, si va dura, in cazul in care nu apar complicatii, intre 8 si 10 ore.

"Nu stiam ca operatia a inceput deja, dar stiu ca asteapta sa se opereze. Singurul lucru pe care pot sa i-l transmit este sanatate si sa traiasca pana la 100 de ani bine. Ieri am vorbit cu el si era foarte optimist. Asteapta sa-si rezolve problemele de sanatate si apoi si celelalte probleme pe care le are, dupa ce iese din spital. L-a afectat faptul ca a fost tinut departe de afacerile lui. Nu a putut calatori pentru afaceri si le-a lasat pe planul doi", a declarat omul de afaceri Peter Imre, un apropiat al lui Patriciu, pentru Realitatea TV.

Afaceristul a  mers la nenumarate consultatii la clinica Ospedale Niguarda, acolo unde se afla de luni bune sub observatie si tratament pentru afectiunea severa a ficatului. El se afla de mai mult timp pe o lista de asteptare si intrucat se opereaza astazi se pare ca a fost gasit donatorul potrivit pentru acesta. Interventia chirurgicala la care este supus Dinu Patriciu este extrem de costisitoare, pretul acesteia depasind 150.000 de euro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate