Dinu Patriciu merge prin Milano cu taxiul si asteapta restul de la sofer! Imagini exclusive de acum doua zile cu miliardarul si "chinezoaica lui"! 

Dinu Patriciu, unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, se afla de cateva saptamani bune la Milano, asteptand cu nerabdare o veste buna din partea medicilor clinicii unde este internat. ##VIDEO6760##

Distribuie pe:

Autor: Liviu Chirita

fara descriereCoboara din taxifara descriereScoate 20 de euro din buzunar

fara descriereIa restul

Weekend-ul trecut paparazzii WOWbiz.ro au mers la Milano si l-au gasit pe Dinu Patriciu cazat la hotelul Principe Di Savoia, acolo unde pretul camerelor pleaca de la 300 de euro pe noapte, depasind chiar si 1500 de euro. Interesant este ca dupa ce o perioada a stat mai mult in Romania pentru a controla afacerile magnatului, Melanie Chen, femeia despre care s-a scris ca i-ar gestiona averea lui Patriciu, s-a intors in Italia pentru a fi alaturi de acesta. Cei doi stau in acelasi hotel, dar sunt extrem de precauti in incinta locatiei de 5 stele. Paparazzii WOWbiz au reusit sa obtina cateva imagini cu cei doi, iesind la scurt timp unul dupa celalalt, din restaurantul hotelului. Imbracata lejer, Melanie tine in mana un ziar, in timp ce Dinu Patriciu o urmeaza la scurt timp, in tinuta sport, cu o bluza de trening, cu care incearca sa-si mascheze cat de cat burta proeminenta.

fara descriereBaga mana cu monezi in buzunarfara descriereIese suparat din spitalAfaceristul a  mers la un nou consult la Ospedale Niguarda, acolo unde se afla de luni bune sub observatie si tratament pentru o afectiune severa a ficatului. Ceea ce a socat cu adevarat a fost modul in care Patriciu a ajuns la spital. Desi Principe Di Savoia are un serviciu special de concierge pentru clientii sai si ar fi putut lesne apela la o limuzina de lux, mogulul roman a iesit in strada si a apelat la un taxi aflat intr-o statie din apropierea hotelului. A mers singur, fara Melanie Chen. Dupa un drum de aproximativ 35 de minute, masina a oprit in fata spitalului. Vizibil marcat de boala care i-a macinat sanatatea, Patriciu a iesit cu greu din taxi, i-a intins soferului o hartie de 20 de euro, iar ceea ce s-a intimplat in continuare este de domeniul incredibilului, pentru un personaj considerat inca printre cei mai bogati oameni din Romania. Patriciu a asteptat secunde bune ca soferul sa-i dea restul in monezi, pana aproape la ultima centima, dupa care a bagat tacticos pumnul plin de maruntis in buzunar.

fara descriereMelanie Chan coboara din taxi la hotelAfaceristul a stat circa doua ore la clinica din Milano si a iesit la fel de abatut precum a intrat. Se pare ca operatia de transplant de ficat pe care Dinu Patriciu urmeaza sa o efectueze se amana de pe o saptamana pe alta, medicii efectuand in continuare toate testele si evaluarile necesare pentru ca totul sa se desfasoare in perfecte conditii. Bussiness-man-ul roman s-a intors de la “Niguarda” la fel cum a plecat, cu ajutorul unui taxi. La scurt timp dupa revenirea barbatului la hotel, tot cu un taxi a ajuns la “Principe di Savoia” si Melanie Chen, care a preferat o scurta sesiune de shopping in timp ce Patriciu a fost la spital. Cel mai probabil, in aceasta saptamana omul de afaceri urmeaza sa intre in dificila operatie de transplant de ficat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate