Stiri

Diplomatul Mihnea Constantinescu a scăpat cu viaţă din două atentate cu bombă din Irak! Fostul ambasador a murit la 57 de ani!

Acum mai bine de 15 ani, diplomatul Mihnea Constantinescu a scăpat cu viaţă din două atentate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Diplomatul Mihnea Constantinescu a scăpat cu viaţă din două atentate cu bombă din Irak! Fostul ambasador a murit la 57 de ani!icon photo

Pe vremea când reprezenta România în Irak, diplomatul Mihnea Constantinescu a scăpat cu viaţă din două atentate. „Emisarul Guvernului de la Bucuresti în Irak, Mihnea Constantinescu, se afla, ieri, în sediul Ministerului de Externe irakian în momentul în care o explozie a avut drept ţintă sediul instituţiei, dar oficialul român nu a fost rănit, a declarat purtatorul de cuvânt al MAE Cosmin Dobran. Mihnea Constantinescu a mai fost într-o situaţie similară, când se afla într-un hotel din Bagdad, care a fost ţinta unui atentat cu bombă”, relatau ziarele în 2003. (vezi unde a avut loc atentatul sinucigaş soldat cu 7 morţi)

Mihnea Constantinescu a scăpat cu viaţă din două atentate: "Un obuz de mortieră a fost lansat în direcţia Ministerului de Externe"

„Ministerul Afacerilor Externe de la Bagdad a fost, ieri, ţinta unui atac cu mortiere, a anunţat un ofiter de politie. "Un obuz de mortieră a fost lansat în direcţia Ministerului de Externe, fără să îşi atingă ţinta şi fără să producă victime", a declarat capitanul Ali Khadim. Directorul general politic din Ministerul român de Externe, Mihnea Constantinescu, este emisarul special al Guvernului român în Irak, până la sfârşitul lunii noiembrie, a declarat Cosmin Dobran”, se mai scria despre atentatul căruia i-a supravieţuit Mihnea Constantinescu.

Diplomatul Mihnea Constantinescu a scăpat cu viaţă din două atentate cu bombă din Irak! Fostul ambasador a murit la 57 de ani!

Diplomatul Mihnea Constantinescu a scăpat cu viaţă din două atentate. A decedat într-un spital din Nisa

În Irak, diplomatul Mihnea Constantinescu a scăpat cu viaţă din două atentate. Acesta a decedat duminică, într-un spital din Nisa. Constantinescu a fost ambasador cu însărcinări speciale, reprezentant special al Guvernului României pe probleme de securitate energetică, şi a deţinut în diverse guverne poziţiile de director al Cancelariei Prim-ministrului României, consilier de stat sau consilier diplomatic al prim-ministrului, secretar de stat şi director general pentru afaceri politice în cadrul Ministerului român al Afacerilor Externe.

 
Alin Andronic, secretul cu care a venit la Exatlon! De ce este accidentarea de la genunchi mult mai gravă decât a părut la televizor? ”L-am văzut că şchiopătează”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune