Directorul general al FC Petrolul Ploiesti retinut pentru spalare de bani!

Directorul general al clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, Marius Bucuroiu, fraţii Daniel şi Nicolae Capră, toţi trei acţionari ai clubului, şi alte patru persoane au fost reţinuţi, marţi seară, de către procurorii DIICOT în dosarul privind infracţiuni cu un prejudiciu de peste 15 milioane de euro.

Distribuie pe:

fara descrierePotrivit şefului DIICOT Ploieşti, procurorul Ionuţ Botnaru, procurorii au emis, marţi seară, ordonanţe de reţinere pe numele a şapte persoane care au calitatea de suspecţi în dosarul în care conducerea clubului de fotbal Petrolul Ploieşti este suspectată de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu estimat la 15.400.000 de euro, informeaza Mediafax.

Printre cei reţinuţi se numără acţionarii principali ai clubului de fotbal ploieştean, fraţii Daniel şi Nicolae Capră, dar şi directorul general al clubului, Marius Bucuroiu, care deţine, de asemenea, acţiuni la club.

În acelaşi dosar, au fost reţinute alte patru persoane, administratori ai unor firme prin care s-ar fi derulat operaţiuni financiare fictive. Soţiile lui Daniel Capră şi Nicolae Capră, care au, de asemenea, calitatea de suspecţi în dosar, nu se numără printre cei reţinuţi, a precizat reprezentantul DIICOT Ploieşti.

Cele şapte persoane reţinute, marţi seară, sunt acuzate de săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate