Discuţie aprinsă în culisele ”Bravo, ai stil!”! Alina şi Alexandra şi-au adresat replici dure: ”Mi se pare că ai făcut nişte răutăţi şi glume la adresa mea”

Concurentele de la ”Bravo, ai stil!”, Alina şi Alexandra, s-au certat atât în culise, cât şi în platoul emisiunii!

Autor: A.V.

Alina nu crede în problemele de sănătate invocate de Alexandra, iar între cele două s-a iscat o discuţie aprinsă în culisele emisiunii ”Bravo, ai stil!”.

”Unii dintre noi am avut anumite probleme de sănătate şi nu mi se pare un subiect de discuţie. Putem să ne legăm de stil, putem să ne legăm de atitudine”, a spus Alexandra în culise.

”Despre atitudine e vorba. Ieri plângeai, peste două secunde erai veselă, dup-aia iar te luase hemoragia, iar te luase supărarea. Ba plângeai, ba uitai să plângi”, i-a răspuns imediat Alina în culise.

”Problema” din culise a fost dusă chiar pe platourile de filmare ”Bravo, ai stil!”, cele două având, din nou, o discuţie aprinsă.

”Atunci când mi-e rău sau am probleme de sănătate, sunt constantă în starea respectivă. Ieri, ba a plâns, ba a râs. Nu ştiam că pentru acest show trebuia să mă pregătesc actoriceşte”, a spus Alina în emisiunea ”Bravo, ai stil!”.

”Nici acum nu sunt în starea mea cea mai bună. Dar pentru public, şi pentru cei de acasă, dar şi din respect pentru invitaţi, dar şi pentru concurente, vreau să mă mobilizez, pentru că nu pot continua aşa. Eu nu fac niciun show actoricesc.

Te rog să-ţi măsori foarte bine cuvintele. Mi se pare că ai făcut nişte răutăţi şi glume la adresa mea şi vis-a-vis de nişte probleme de sănătate”, a spus Alexandra.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea, momente terifiante! Graviduţa a avut nevoie de îngrijiri medicale

Cumplit! Un pacient dintr-un spital din Satu Mare a fost găsit mort, agăţat într-un gard ghimpat

Doliu în lumea sportivă! O fostă campioană mondială a murit

O tânără a fost filmată în timp ce se plimba complet goală pe străzile acoperite de zăpadă

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Mă enervează că-mi vine și să plâng.” Cristina Șișcanu, încercată de emoții. Ce schimbare va face cât de curând

Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies