Discuții telefonice între interlopi. Cum ar fi petrecut 4 zile închiși în camera de hotel cu Puya, Dani Mocanu și Alex Velea. Amănunte halucinante

Noi detalii au ieșit la iveală în dosarul lui Dani Mocanu

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Noi detalii au ieșit la iveală în dosarul lui Dani Mocanu, odată cu interceptarea unor discuții telefonice care ar fi scos la iveală detalii nebănuite despre escapadele unor artiști îndrăgiți de la noi, potrivit cancan.ro.
Discuția s-a petrecut între Ionel Anton și Mihail Antonio Ibănescu, două nume din lumea interlopă, acuzați de trafic de carne vie. Din discuția celor doi ar fi reieșit că, timp de patru zile, aceștia, împreună cu artiștii Dani Mocanu, Alex Velea și Puya ar fi petrecut în camerele de hotel, iar substanțele interzise nu ar fi fost deloc lipsite din peisaj.

”I.M.A.- Bă! Eu m-am dus cu Puya, cu Alex Velea și cu încă patru la Roma, am stat o săptămână…și după aia ajunsesem după patru zile, bă, știi ceva, hai să desemnăm câte unu, să iasă unu din cameră să se ducă. Unu’ să vadă Pantheonu, unu’ să vadă alea, ca să facem și noi poze să le dăm de la unu’ la altu’ să spunem că am fost toți în excursie. Că noi nu știam decât cum e în camera 216, camera 214 și 203. Noi nu ieșisem din hotel după patru zile, ești nebun la cap?”

”A.I.- (râde)”

”I.M.A.- Eu cu Velea, cu niște prieteni de-ai mei, cu Puya și cu… eram o brigadă de zece inși. Când am ajuns la aeroport era (neinteligibil) și noi patru inși după ea, stăteam cu ochelari la ochi în șir indian. L-am pierdut pe Velea că și-a uitat buletinul, și l-am pierdut în tren. Nu putea să treacă nici să urce în avion, nu putea iasă nici înapoi că a pierdut ca prostu buletinul, era rupt”, ar fi doar o parte din discuția dintre cei doi interlopi.

Citește mai multe pe cancan.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: