Diseară de la 20.00 la Kanal D Marea Finală Exatlon sezonul 3

Am aflat numele celor 4 finaliști de la Exatlon sezonul 3. Aceștia sunt Ion Surdu, Nicoleta Luncă, Gabriel Nedelcu și Andreea Arsine, ultimii doi calificându-se sâmbătă în finală. Finala Exatlon sezonul 3 o puteți urmări duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

Autor: A.I.

In articol:

Primul care s-a calificat în finala Exatlon sezonul 3 din semifinala de sâmbătă este Gabriel Nedelcu. Acesta l-a învins clar pe Andrei "Giubi" Boțoacă, așa cum chiar Faimosul a recunoscut.

Ultimul nume care va participa în Marea Finală Exatlon sezonul 3 a fost aflat după duelul dintre Cătălina Șeicaru și Andreea Arsine, având în vedere că Nicoleta Luncă și Ion Surdu se calificaseră în finală încă de săptămâna trecută. Cea care a câștigat duelul și va merge în Finala Exatlon Sezonul 3 este Andreea Arsine.

Gabriel Nedelcu s-a calificat în finala Exatlon! Primele reacții după ce l-a învins pe Giubi

Gabriel Nedelcu este primul concurent calificat în finală din semifinala de astăzi. El este al doilea Războinic calificat în finală, după Nicoleta Luncă.

"Da, mă, da", a exclamat Gabi Nedelcu după ce s-a calificat în finala Exatlon.

Nicoleta Luncă l-a întrebat cum se simte după ce s-a calificat, iar acesta a răspuns. "Mmhm, la fel, mai bucuros", a spus el.

"După aproape 5 luni de stat la coteț suntem în finală", i-a spus Gabi Nedelcu Nicoletei, care s-a calificat și ea în finală.

"M-a bătut clar", a recunoscut Giubi, felicitându-l pe Gabi pentru calificarea în finală.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Andreea Arsine s-a calificat în finala Exatlon! Primele reacții după ce a învins-o pe Cătălina Șeicaru în semifinală

Andreea Arsine merge și ea în finala Exatlon sezonul 3. Ea a învins-o pe Cătălina Șeicaru.

"Mă gândeam că nu o să rezist nici măcar o săptămână, dar uite că am ajuns în semifinale. Mă bucur că am fost puternică și am ajuns până aici", a spus Cătălina Șeicaru.

"E o poveste când stau să mă gândesc. De multe ori nici mie nu-mi vine să cred. Atunci când am acceptat să vin la Exatlon eram pregătită pentru orice.

De multe ori m-am îndoit de capacitățile mele. După primul și al doilea duel m-am gândit dacă nu ar fi cazul să renunț.

Al doilea duel cu Andreea Zaragiu m-a făcut să merg mai departe, am înțeles că pot", a spus Andreea Arsine.

Despărțire emoționantă la Exatlon! Cătălina Șeicaru și Giubi și-au luat rămas-bun de la finaliști

S-au stabilit cei 4 finaliști de la Exatlon sezonul 3. Aceștia sunt Andreea Arsine și Ion Surdu de la Faimoși și Gabriel Nedelcu și Nicoleta Luncă de la Războinici.

Semifinaliștii care au părăsit competiția în semifinale, Cătălina Șeicaru de la Faimoși și Andrei "Giubi" Boțoacă de la Războinici, și-au luat rămas-bun de la concurenții calificați în finala Exatlon sezonul 3.

"Am niște emoții... A fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o în viața asta. Nu regret o secundă nimic din ce s-a întâmplat aici. Au fost momente foarte frumoase, dar și momente grele. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, echipei mele.

Vreau să o felicit pe Andreea că a reușit să se califice în finală. Merită, a trecut prin atâtea dueluri și a demonstrat că poate. Nu a fost ziua mea astăzi, nu regret nici că plec acasă, mă bucur că am reușit măcar să aduc un punct astăzi și nu am plecat atât de repede", a spus Cătălina Șeicaru.

"Chiar dacă am pierdut astăzi, am avut și am în continuare o stare bună astăzi. Am apucat să văd ambele vile. Cea mai tare aventură trăită până acum. M-am bucurat de toate momentele, am avut de toate, nervi întinși la maxim, când am izbucnit. Plec cu zâmbetul pe buze. A fost o victorie clară pentru Gabi și nu o contestă nimeni. A cernut și sita, am prins medalia de bronz, la mine, la motociclism, e foarte importantă.

Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor de acasă care ne-au susținut, oamenilor din fața camerelor. Îi urez multă baftă lui Ion, că e colegul meu. Ne revedem acasă, eu voi ajunge primul, plec cu zâmbetul pe buze", a spus Andrei "Giubi" Boțoacă.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Despărțire emoționantă la Exatlon! Semifinaliștii și-au luat rămas-bun de la finaliști

Andreea Arsine s-a calificat în finala Exatlon! Primele reacții după ce a învins-o pe Cătălina Șeicaru în semifinală

Gabriel Nedelcu s-a calificat în finala Exatlon! Primele reacții după ce l-a învins pe Giubi

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

A ajuns la final! CĂTĂLIN MĂRUȚĂ a anunțat în direct la PRO TV: Așteptarea a luat sfârșit

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Doliu în muzica internațională! Solista unei trupe celebre a murit din cauze necunoscute

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies