Vedete

Dispare Nicoleta Guta pentru un an? Vezi anuntul incredibil facut chiar de sotul manelistei, care-i este si impresar

Nicoleta Guta si Ionica, partenerul ei de viata, vor sa-si ia concediu de un an de zile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Dispare Nicoleta Guta pentru un an? Vezi anuntul incredibil facut chiar de sotul manelistei, care-i este si impresar
icon photo

Nicoleta Guta se afla in fata cele mai aglomerate perioade din an, cea a Sarbatorilor, urmand sa sustina mai multe spectacole atat in tara, cat si in strainatate, unde este invitata sa cante la nuntile romanilor. (vezi unde va canta Nicoleta Guta de Anul Nou).

Cei peste 10 ani de cand are acest program solicitant au obosit-o pe manelista, care ar fi tentata sa-si ia o pauza ceva mai mare. Anuntul a fost facut chiar de sotul Nicoletei, Ionica, acesta fiind si impresarul ei.

„Avem nevoie de o vacanta de 6 luni de 2 ori pe an!!! Va pupam, dragii nostri!”, a postat Ionica, chiar in ziua in care Nicoleta era sarbatorita de Sfantul Nicolae, la un restaurant din Petrosani. "Meritati cu varf si indesat. Duceti-va sa vedeti lumea”, i-a incurajat un prieten pe manelista si partenerul ei de viata.

"Nu crezi ca e prea mult?”, a comentat un alt amic al cuplului. Chiar daca e greu de vrezut ca isi va lua un an de vacanta, e posibil ca Nicoleta sa o lase mai moale dupa Anul Nou, pentru o perioada mai indelungata, pentru a-si reface fortele.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune