Dispariție de zile mari, în televiziune: Mihai Gâdea nu a mai apărut pe micile ecrane ”Ceva s-a întâmplat și Mihăiță a ieșit din peisaj”

Prezentatorul Mihai Gâdea deja lipsește de mai mult timp din televiziune, iar acum George Rîpă a postat un mesaj care lasă multe semne de întrebare

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta


In articol:

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Cunoscutul Mihai Gâdea a lipsit deja de ceva vreme de pe micile ecrane, fpst ce nu-i stă în fire de obicei. Consultantul politic George Rîpă a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook, menit să dslușească misterul din spatele dispariției prezentatrului de televiziune.

„Mihai Gâdea își a lua concediu cel mai mult două săptămâni.

Știu că v-a scăpat treaba asta, dar de asta sunt eu aici. Mihai Gîdea, vedeta postului A3, nu a mai apărut pe sticlă de aproximativ o lună. O sursă din A3 îmi spune că în ultimii 10 ani nu a lipsit niciodată atât de mult și că cel mai mult îșia lua concediu 2 săptămâni.”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cine este jucătorul din Generația de Aur alături de care se antrenează Speak

Citeste si: Maine seara, la ora 22:00, “Bravo, ai stil! Celebrities” revine cu noi editii! Noutatile anuntate de prezentatoarea show-ului, chiar in editia de sambata

Citeste si: Talentul curge în sangele familiei lui Dragoș Bucur: alături de fiica sa în vârstă de 11 ani, a căștigat 15 mii de euro cu un proiect inedit

Teoriile legate de dispariția lui Mihai Gâdea

George Rîpă și-a continuat mesajul, venind chiar și cu două teprii care ar putea explica dispariția lui Mihai Gâdea de pe micile ecrane, mai ales acum, chiar înainte de alegerile locale!

”Lipsa lui e cu atât mai ciudată cu cât suntem la o lună de alegerile locale și deja în pregătirea parlamentarelor. Adică fix perioada în care cresc ratingurile. Și conturile. Aceeași sursă îmi spune că nici măcar la nivelul managementului din A3 nu se știe nimic și că oamenii sunt îngrijorați. Există însă două teorii, ambele cu parfum de credibilitate.

1. S-a certat cu familia Voiculescu.
2. S-a certat cu Adrian Ursu, cel care de ceva vreme este no. 1 în post. În locul lui Gîdea. Până acum, treaba stătea așa: Ursu decidea tot de dimineață până la 19:00, iar după 19:00 politica editorială era făcută de Gîdea. Doar că ceva s-a întâmplat și Mihăiță a ieșit din peisaj”, a fost mesajul postat de George Rîpă pe pagina de Facebook.

Mihai Gâdea
Mesajul lui George Rîpa, despre Mihai Gâdea

 
Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Comănici, mesaj de „La mulți ani” pentru Livian! Ce urări i-a făcut: „Nu o să îți urez lucrurile astea doar pentru că...”

Când se afișează pe edu.ro primele rezultate la BAC 2020, sesiunea de toamnă

Cele mai delicioase gogoși din lume. Rețeta bulgărească este exceptionala. Care este ingredientul secret

Episodul 320 din „În căutarea adevărului”. Care este povestea lui Alice

Mirela Vaida, mesaj halucinant în apărarea mamei ei: ”Anul acesta ceva s-a schimbat: Îi este FRICĂ!!” - Ce se întâmplă acum în viața prezentatoarei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies