Disperare pentru familia lui Tudor, băiatul de 15 ani dispărut fără urmă de o lună

Crăciun greu şi sfârşit de an cu deznădejde pentru familia lui Tudor, băaiatul de 15 ani, din Zalău, dispărut în urmă cu mai bine de o lună.

Autor: C.L.

Nu există până acum nici un semn de la Tudor Niream, băiatul este dispărut fără urmă de mai bine de o lună. Iar familia este disperată!

 

”Tocmai s-a împlinit o lună de la dispariţia lui Tudor. A trecut şi cea mai lungă noapte a anului şi tânjim pentru zile mai bune.

Încă nu avem noutăţi, dar cu apropierea sărbătorilor îndrăznim să ne menţinem speranţa pentru o regăsire teafără”, este mesajul postat de unchiul lui Tudor în urmă cu câteva zile.
Acesta este singurul care transmite din când în când mesaje despre Tudor, deşi acestea par din ce în ce mai pesimiste.


Tudor Niream este căutat în toată ţara, el fiind pe lista copiilor dispăruţi. Însă, dacă în primele zile de după dispariţia lui, băiatul a fost căutat de sute de oameni în împrejurimi, în lacul din apropiere şi apăreau zeci de mesaje că a fost văzut în diverse părţi ale ţării, acum s-a lăsat o tăcere grea! Anunţul cu dispariţia lui Tudor este în continuare distribuit în diverse grurpuri de pe paginile de socializare, însă nu există o pistă pe care familia sau poliţiştii să meargă.

 

Tudor Niream a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, din Sălaj. Le-a spus acestora că merge să se plimbe şi a plecat fără să-şi ia telefonul cu el. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut.

Familia a anunţat imediat dispariţia băiatului, cazul a fost intens mediatizat şi pe reţelele de socializare, dar nu s-a primit niciun semn până acum. Tudor a fost căutat de familie, de prieteni, de voluntari, de pompierii militari chiar şi în apele lacului Vârşolţ.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Disperare pentru familia lui Tudor, băiatul de 15 ani dispărut fără urmă de o lună

Maria Ghiorghiu, premoniţie înfiorătoare: "Din nefericire dragii mei, vom auzi de moartea unui mare actor"

Aceasta este poza ŞOCANTĂ pe care Bianca Drăguşanu a şters-o după câteva minute. E imaginea anului, cu ea goală sub duş. Apropiaţii i-au zis să-i dea urgent "delete"

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

E oficial, s-a votat! Poţi ieşi mai devreme la PENSIE cu 13 ani. Cine va beneficia de noua lege

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies