Distractia pe partiile din Poiana Brasov ne costa mai mult in aceasta iarna! Afla cat trebuie sa platesti pentru a folosi telecabinele sau teleschiurile!

Consiliul Local Brasov a aprobat tarifele de acces la transportul pe cablu in Poiana Brasov in sezonul rece 2012-2013. Evident, alesii locali au ales sa aplice o majorare a preturilor, desi veniturile romanilor se diminueaza pe zi ce trece.

Distribuie pe:

Pentru o urcare simpla cu telecabina biletul tip cartela costa 20 de lei pentru adulti, cu un leu in plus fata de anul trecut, iar pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani, a ramas tot 10 lei. O urcare si o coborare cu telecabina va costa tot 30 de lei pentru adulti si 15 pentru copii, iar o coborare, 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copii.

Pentru telecabine, telescaune, telegondole si teleschiuri, pretul cartelelor este in functie de numarul de puncte, iar tarifele s-au majorat in medie cu 5 lei. De exemplu, o cartela cu sase puncte costa 30 de lei pentru adulti, fata de 25 de lei iarna trecuta, si 15 lei pentru copii, cu 2 lei in plus.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate