Distracție maximă pentru un fost de-al Biancăi Drăgușanu! Tristan Tate s-a sărutat pasional cu o cunoscută dansatoare la bară, pe versurile melodiei „Ți-am dat un inel”

Tristan Tate s-a filmat sărutându-se cu o dansatoarea la bară extrem de cunoscută. Cei doi au filmat momentul iar Larissa a fost cea care l-a postat.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Talisman Tate și Larissa

Tristan Tate este unul dintre foștii Biancăi Drăgușanu, dar în același timp este și definiția opulenței și a luxului. „Bestia Bucureștiului”, așa cum s-a auto-intitulat Tristan pe Instagram, pare că dă semne că s-ar fi îndrăgostit sau poate chiar este într-o relație.


In articol:

După ce în urmă cu doi ani Tristan Tate și Bianca Drăgușanu puneau punct relației lor, tânărul s-a afișat cu nenumărate frumuseți, însă acum pare să fie ceva diferit: Tristan s-a filmat în timp ce se săruta cu Larissa Bercea, o cunoscută dansatore la bară care a și participat la faimoasa emisiune de talente, iar pe fundal se auzea piesa „Ți-am dat un inel”

Se pare astfel că Tristan Tate este de departe mai interesat de Larissa decât de celelalte pretendente, pentru că cei doi au fost surpinși sărutându-se, zâmbind, fiind fericiți și bucurându-se de o seară de sâmbătă petrecută cu prietenii în club.

Talisman tate alături de Larissa

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Viața lui Talisman Tate, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Ultimii doi ani din viața lui Tristan Tate au fost plini de distracții si de plăceri: „Bestia Bucureștiului” se posteaza non-stop cu mașinile luxoase, din piscina din curtea casei, prin cluburile de lux din toată Europa și bineînțeles, cu o sumedenie de femei demne de coperte de revistă.

Talisman Tate

Nu putem spune cu siguranță dacă Tate și Larissa formează un cuplu oficial sau dacă măcar au sentimente mai puternice unul pentru celălalt, însă pentru moment imaginile vorbesc de la sine.

Bianca Drăgușanu, despărțire cu scandal de Tristan

“Suntem despărțiți, acesta este adevărul! Noi nu mai avem de multă vreme o relație și nu mai împărțim nici o situație! Fiecare cu viața lui, nu mă mai interesează subiectul”, spunea Bianca Drăgușanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, după despărțirea de Tristan. “Bianca Drăgușanu s-a despărțit urât de Tristan Tate! (…) Și-au reproșat fel și fel de lucruri, care nu pot fi uitate, de la nopți pierdute, femei dubioase și program haotic până la lipsa de afecțiune și interes așa cum și-ar fi dorit fiecare dintre ei! De aceea, au decis că nu mai este cale de întoarcere în relația lor și, pentru a evita discuții și mai puternice, mai bine, fiecare își vede de drum”, au povestit apropiatele Biancăi Drăgușanu despre despărțirea de Tristan Tate.

Vezi Galeria Foto pentru o colecție de imagini cu Tristan Tate și Larissa!

 
Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles postat pe rețelele de socializare. Ce spune vedeta despre cei care-i vor răul

Cum se distra Coco Păun în timp ce Bianca Drăgușanu era snopită? Ultima ”fentă” a primului iubit al vedetei a lăsat tot orașul cu gura căscată EXCLUSIV

Remedii naturale pentru ficatul gras: Care sunt alimentele care te scapă de această problemă

Victor Slav, tătic model! Iată ce face pentru Sofia, îngerașul lui!

Bianca Drăgușanu, mesaj emoționat pe Instagram! La ce concluzie a ajuns vedeta: „Așa se produce schimbarea”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies