Diversiunea folosită de Liviu Dragnea, după ce a fost condamnat la închisoare! ”Jocul” de mașini către penitenciar care a indus în eroare populația!

Lovitura năucitoare primită de Liviu Dragnea a pus punct celui mai controversat dosar de corupție și, odată cu această sentință, s-a sfârșit o epocă politică.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

fara descriere

La Curtea Supremă a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare. Și, în aceste momente, Liviu Dragnea este deja în Penitenciarul Rahova. Liviu Dragnea era acasă când a primit verdictul și s-a predat polițiștilor care l-au escortat până la Penitenciarul Rahova. Ca să nu fie filmat în ipostaze stânjenitoare, cu cătușe la mâini, liderul social-democrat a pus în scenă o diversiune. Mașina lui Liviu Dragnea a ieșit din curte doar cu șofer. A fost urmărită în tot orașul de jurnaliștii care au crezut că deținutul era în interior. Însă el a ieșit ulterior în mașina poliției.

Citeste si: Declarație șocantă după condamnarea lui Liviu Dragnea: "Daţi în cap, violaţi, că de azi ăsta e trendul în România"

În ultimele ore de libertate, Liviu Dragnea ”s-a jucat de-a regizorul”. Cu o armată de jurnaliști care îl așteptau să-l surprindă în clipa în care se duce să se predea, a pus în scenă o diversiune. Mașina liderului PSD, neagră cu geamuri fumurii, a ieșit prima din curte. Jurnaliștii au pornit în urmărirea ei. Câțiva protestatari au atacat-o. Nimeni nu știa, inițial, că în autoturism nu era și Liviu Dragnea. Oamenii și-au dat seama ulterior, când drumul care trebuia să ducă spre Penitenciar, era ocolit inexplicabil. Câteva minute mai târziu, e scos cu o mașină a poliției și dus spre Penitenciarul Rahova.

Citeste si: Liviu Dragnea și Radu Mazăre, în aceeași celulă? Informații de ultimă oră

Verdict: vinovat! Pedeapsca: trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Patru din cei cinci judecători au considerat că Liviu Dragnea a comis fapte de corupție. Aseară, după înfrângerea de la vot, Liviu spunea că totul e un spectacol și că nu are frică de nimic.

fara descriere

Discuție jurnalist - Liviu Dragnea

Jurnalist: ”Aveți bagajele făcute?”
Liviu Dragnea: ”Atunci de ce ați mai pus prima întrebare? Așa, de spectacol? E un spectacol prost. Foarte prost. N-am niciun bagaj făcut, nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam, eram preș, eram ghiocel, eram slugă. Deci, prea multă gălăgie!”

Vestea condamnării liderului suprem a lovit ca un tsunami în partid!

”Asta e viața, e a doua execuție pentru PSD, după Adrian Năstase. Sper să se bucure cei care au votat ieri. Oamenii care au primit pensiile mari să le dea înapoi că USR și ceilalți o să ceară asta, probabil că cei care sunt agricultori, pensionarii, salariații la fel (...) rămâneți voi aici în țară cu securiștii”, a spus Cătălin Rădulescu, deputat PSD.

Citeste si: Ce spune presa internațională despre arestarea lui Liviu Dragnea! ”Cel mai puternic om din România...”

”Condamnarea președintelui în funcție reprezintă un moment dificil, este o dramă atât pentru el ca persoană, cât și pentru familia lui. Iar în calitate de colegi de partid, suntem alături de dumnealui și de familia sa”, a spus Prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea, următoarele 20 de zile, el va fi în carantină. Se va stabili regimul de executare: semi-deschis sau deschis. El ar rămâne în Penitenciarul Rahova sau ar putea fi transferat într-o altă închisoare.

Reporterul Kanal D, Vlad Petrișor: ”Liviu Dragnea a ajuns aici la Penitenciarul Rahova și a fost dus în celulă. Deși, inițial, liderul PSD a dat impresia că se va preda singur la poliție și a trimis o mașină cu bagaje, care s-a plimbat prin tot orașul. După aproximativ 20 de minute, un autoturism neinscripționat de poliție a venit la locuința liderului PSD, l-au ridicat și l-au adus aici la Penitenciar. A fost o zi încărcată pentru Liviu Dragnea, au fost oameni care imediat după condamnare l-au așteptat în fața casei, oameni care l-au urmărit în tot drumul către penitenciar, dar și oameni care l-au așteptat în fața închisorii și l-au huiduit. Va fi supus unor examene psihologice și unor analize medicale”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate