Divertiland a turnat apă pentru cel mai mare ALS Ice Bucket Challenge din Bucureşti! 20 de oameni şi 1 tonă de apă pentru o cauza bună

Bucureşti, 24 august 2014 – Divertiland, cel mai mare parc de distracţii din România, s-a alăturat campaniei mondiale Ice Bucket Challenge, cu ajutorul celei mai mari găleti cu apă din România, aflată în incinta parcului şi care are capacitatea de peste 1 tonă de apă.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereIniţiativa îi apartine Directorului General Divertiland, Alejandro Poulakis, care alături de 20 de membrii ai echipei Divertiland, au acceptat provocarea mondială de fundraising in sprijinul ALS şi au participat la cea mai mare acţiune de acest tip din România. Găleata folosită se găseşte în incinta Divertiland, şi este denumită Fortăreaţa Ploii, fiind una dintre atracţiile de top ale parcului. Video-ul poate fi vizualizat la următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=67qaeWxfUC4.
Divertiland a făcut o donatie către ALS şi a lansat provocarea mai departe către Radio 21, Nicole Cherry şi Andi Moisescu.

Campania ALS Ice Bucket Challenge a devenit virală la începutul lunii august, când internetul s-a umplut de filmări cu oameni care îţi varsă găleţi cu gheaţă, după ce dau mai departe mesajul privind susţinerea lor în cercetarea şi tratamentul sclerozei laterale amiotrofice. Cei provocaţi să participe la această campanie au 48 de ore să răspundă prin vărsarea unei găleţi cu gheaţă în cap şi prin donarea a 10 USD. Dacă nu sunt de acord să participe, aceştia ar trebui să doneze 100 USD către Asociaţia ALS.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate