Divort BOMBA in fotbalul romanesc! Eugen Trica s-a despartit in acte de Lorena Trica, fata lui Ilie Balaci! Iata cum s-a facut partajarea bunurilor, unde s-au blocat negocierile si au aparut surprize neasteptate!

Dupa un mariaj de 17 ani, Lorena Trica (37 de ani) si Eugen Trica (39 de ani) au semnat actele de divort si au pornit pe drumuri separate! Divortul celor doi a avut loc luni, 11 mai, la un cabinet notarial si s-a produs cu acordul parilor.

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

Bomba in fotbalul romanesc! Eugen Trica a divortat de sotia sa, Lorena, fiica marelui fotbalist Ilie Balaci. Divortul a fost incheiat cu acordul partilor. Cei doi fosti soti au ales sa semneze actele care atesta separarea si incheierea mariajului lor in fata unui notar, nu intr-o sala de judecata. Partajarea bunurilor dobandite in timpul casatoriei a fost facuta pe cale amiabila, Eugen Trica fiind de acord sa ii cedeze  fostei sale sotii, designerul Lorena Trica, vila cocheta pe care o detin in zona Pipera, unde a locuit si el pana nu demult. “A fost o vointa bilaterala. Motivul divortului nu a fost infidelitatea, ci schimbarile care a intervenit intre noi in ultima perioada”, ne-a declarat scurt Lorena Trica. Totodata, Eugen Trica si-a luat angajamentul sa plateasca o pensie alimentara lunara de 500 de lei pentru fiecare dintre baietii sai si sa contribuie in continuare la cresterea acestora.

Divortul a oferit insa si o surpriza neasteptata. Pentru ca s-a impus pe piata creatorilor de moda de la noi cu numele de Lorena Trica, care intre timp a devenit un brand, fiica lui Balaci i-a cerut fostului sot sa ii permita sa foloseasca in continuare numele sau. Trica nu a acceptat doleanta fostei sale neveste, acesta revenind la numele purtat anterior casatoriei, respectiv Balaci.

Apropiatii cuplului sustin ca divortul plana de mai bine de doi ani in familia Trica. Situatia s-a acutizat in ultima perioada, cand Eugen Trica a fost antrenor la CFR Cluj si a fost nevoit sa locuiasca departe de famila sa care ramasese in Bucuresti.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P