Divorț bombă în showbiz-ul românesc! Fosta anorexică Flavia Apostol i-a spus ”Adio” soțului la scurt timp după căsătorie

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi, Flavia Apostol, o blondină care, cu ani în urmă, mărturisea că a suferit de anorexie, a divorțat în mare secret.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Căsătorită în primăvara anului 2018, Flavia Apostol părea să fie extrem de încântată de ideea de a fi soție și era fericită până peste poate.

Citeste si: Flavia Mihășan a născut în secret. Cum arată asistenta tv la doar 10 zile de la naștere?

Citeste si: Flavia Apostol, tânăra care ajunsese să cântărească doar 35 de kilograme, s-a măritat!

Citeste si: Cea mai cunoscută anorexică din România a petrecut Crăciunul în costum de baie! Imagini BOMBĂ cu Flavia Apostol

În urmă cu câţiva ani, Flavia Apostol a devenit subiectul unei advărate controverse din cauza faptului că a anunţat că, la acea vreme, cântărea doar 35 de kilograme, fiind considerată anorexică. Cu toate acestea însă, după ce s-a mai îngrăşat puţin şi a scăpat de problemele pe care le avea, blondina s-a şi căsătorit, fericirea ei, evidențiată pe contul ei de Facebook, fiind, la acea vreme, de-a dreptul molipsitoare.

fara descriere

Totuși, spre surpriza tuturor, fericirea pe care a simțit-o Flavia Apostol nu a durat prea mult, iar perioada aceasta, cea de izolare socială din cauza coronavirusului, a prins-o aproape singură, singurul suflet de lîngă ea fiind un cățel tare simpatic. Reporterii WOWbiz.ro au aflat și care este motivul acestei situații: Flavia Apostol a decis să divorțeze de omul de afaceri cu care se iubea, nepotrivirea de caracter fiind motivul invocat de prezentatoarea TV în momentul despărțirii.

fara descriere

”Flavia și soțul ei s-au despărțit cu câteva luni în urmă, dar au făcut-o discret, fără scandal. NU mergea relația lor, aveau viziuni diferite asupra viitorului, de aceea au preferat să se despartă. Nu au fost discuții aprinse la divorț, au preferat să rămână amici”, ne-a spus o prietenă de-ale prezentatoarei TV Flavia Apostol. Cu toate acestea, ne-a mai dezvăluit sursa citată, Flavia Apostol a preferat ca o perioadă de timp să fie cât mai discretă, să se ocupe doar de sine și de cățelul pe care îl are și de întreținerea casei, iar abia acum, în plină izolare cauzată de coronavirus, a postat câteva fotografii în care verigheta de care era atât de mândră lipsește de pe deget.

fara descriere

Flavia Apostol era anorexică și cântărea 35 de kilograme

În urmă cu ceva timp, Flavia Apostol cântărea 35 de kilograme, iar medicul i-a spus că este anorexică şi că nu mai are mult de trăit. Speriată de ce i s-ar putea întâmpla, blondina a început să se hrănească corect şi s-a îngrăşat. Din fericire, acum, Flavia Apostol a scăpat de înfăţişarea bolnăvicioasă şi poate purta cu mândrie orice vestimentaţie, lucru pe care îl și arată, prin postarile ân costum de baie sau ținute extrem de strâmte.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate