Divorț cu scântei între Leo de la Strehaia și Dana Criminala! Scandal pe o vilă de 150.000 de euro, de lângă Pitești! Dezvăluiri exclusivee

Leo de la Strehaia nu vrea să-i acorde divorțul Danei Criminala până când cei doi nu vor rezolva problema unei vile din Pitești.

Leo de la Strehaia, Dana Criminala
Autor: Radu Constantin

In articol:

WOWbiz.ro a anunțat în urmă cu câteva zile că Dana Criminala a introdus actele de divorț și nu mai vrea să audă de Leo de la Strehaia, care a reușit să facă praf o avere de câteva zeci de milioane de euro lăsată de tatăl său care a murit în urmă cu câțiva ani. Divorțul nu va fi însă unul simplu.

Leo de la Strehaia susține că i-a cumpărat o vilă Danei Criminala

Se anunță scandal la divorțul lui Leo de la Strehaia de Dana Criminala. Cei doi sunt căsătoriți legal de patru ani, nu au copii, dar cu toate astea, ei nu au ales o să facă o înțelegere în fața notarului, cum ar fi fost mai simplu.

În schimb, Dana și Leo se vor înfrunta la tribunal. Motivul este acela că Leo de la Strehaia nu vrea s-o lase pe Dana să plece atât de ușor șși în nici un caz gratis.

Leo de la Strehaia susține că în timpul căsătoriei i-ar fi cumpărat Danei o vilă lângă Pitești pe care a plătit în jur de 150.000 de euro. Pervăzătoare, Dana nu ar fi trecut imobilul pe numele ei ci pe cel al fiicei sale, Renata (care, la rândul ei, a avut o relație de câțiva ani cu Leo de la Strehaia).

În acest fel, vila din Pitești a Renatei nu mai poate fi considerat bun dobândit în timpul căsătoriei și nu va fi supus partajului.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Cristi Marin, fostul soț al Marianei Moculescu, prins când cotrobăia prin lenjeria intimă a soției lui Leo de la Strehaia! Cum a reacționat bărbatul când a fost întrebat ce face?

Nu l-a primit în casă

Leo de la Strehaia și-a dat seama destul de târziu că a rămas și fără soție și fără bani, așa că încearcă să recupereze măcar o parte din ”investiția” făcută. Zilele trecute, Leo a mers acasă la Dana, la vila de lângă Pitești, să stea de vorbă cu aceasta, însă femeia nu l-a primit în casă.

Citeste si: Dana Criminala îi dă ”fatala” lui Leo de la Strehaia: l-a chemat la tribunal și îi cere oficial divorțul! ”Prințul țiganilor”, părăsit de toate femeile după ce a rămas sărac

În mare criză de bani, Leo este decis să nu-i acorde divorțul Danei Criminala decât dacă cei doi se pun de acord în legătură cu vila de la Pitești. Planul acestuia are însă puține șanse, pentru că nu există dovezi clare că el i-ar fi dat banii de casă Danei Criminala.

casa dana criminala
Casa de 150.000 de euro a Danei Criminala

Pe de altă parte, Dana are tot interesul să scape cât mai repede de Leo. Aceasta ar vrea să-și refacă viața alături de altcineva, însă o împiedică ”actul” semnat în urmă cu 4 ani. Leo și Dana sunt despărțiți de câteva luni, după ce ”prințul țiganilor” a recunoscut că nu mai are bani. Leo s-a întors acasă, la Strehaia, în timp ce Dana Criminala a rămas la Pitești, unde locuiește alături de Renata.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Împăcare istorică. Leo de la Strehaia și Anca sunt din nou împreună: ”Dana Criminala nu mă mai suna”

Leo de la Strehaia tună și fulgeră, după ce nora lui s-a cuplat din nou cu Tzanca Uraganul: „A ieșit un mega-scandal!”

Acum s-a aflat! Cum au reușit anchetatorii să rezolve cazul complicat al Mihaelei, tânăra ucisă și arsă pe un câmp din Giurgiu. Metoda pe care au folosit-o este extrem de rară

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Neti Sandu, în stare de ȘOC: A fost o traumă severă. Adevărul despre căsnicia ei

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Viață după moarte. O muribundă a simțit lumina caldă care o învăluia încet

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies