Divorţ incredibil în familia lui Cristian Ţopescu! Fiul său s-a despărţit de două ori de soţia care l-a acuzat că s-a culcat cu alte femei!

Nu mai e un secret că e un divorţ incredibil în familia lui Cristian Ţopescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că e un divorţ incredibil în familia lui Cristian Ţopescu. Celebrul comentator sportiv, care a decedat pe 15 mai 2018, la 81 de ani, avea trei copii, pe Cristina, Cristian şi Sebastian. Cristian a fost protagonistul unui scandal enorm în 2016. Soţia sa, Raluca, cu care are doi băieţi, a dezvăluit că fiul lui Ţopescu a înşelat-o. Ea a postat pe contul de Instagram o fotografie în care arăta degetul mijlociu şi a scris un text în engleză. „Asta este pentru viitorul meu, sper, ex-soţ, pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce mie îmi spunea că mă iubeşte!”, a scris Raluca. 

Citeste si: Cristina Țopescu îi ia apărarea lui Tudor Chirilă: "I-aș trage câte palme aș putea eu"

Citeste si: Văduva lui Cristian Ţopescu arată senzaţional la 52 de ani! Uite cât de elegantă este Christel îmbrăcată într-o tunică mov!

Citeste si: Fiul lui Cristian Topescu a realizat primul pictorial ca fotomodel la Londra! Sebastian a pozat si pe malul marii, intr-o celebra statiune din Anglia!

Divorţ incredibil în familia lui Cristian Ţopescu: „Ups! Am făcut-o din nou!"

După două-trei luni, cei doi au apărut din nou ca un cuplu, iar amicii au presupus că Raluca nu se mai desparte de Cristi. Se pare, însă, că ea apucase să declanşeze formalităţile de separare, neluând în calcul o posibila împăcare. Cu toate acestea, ei s-au împăcat, pentru că în toamna lui 2017 s-au căsătorit din nou, sau cel putin aşa a susţinut Raluca, care s-a pozat cu Cristi şi cu copiii, ea şi fiul lui Topescu ţinând mâna dreaptă la inimă. „Ups! Am făcut-o din nou! #Proaspăt căsătoriţi#familie#iubire”, a postat Raluca. (vezi cum arăta în tinereţe văduva lui Cristian Ţopescu)

fara descriere

Divorţ incredibil în familia lui Cristian Ţopescu. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1

E un divorţ incredibil în familia lui Cristian Ţopescu. „Casă de piatră, Ralu! Te pup!!!...Să fie cu sănătate, fericire, noroc şi iubire!!!!”, au reacţionat atunci prietenii. Situaţia s-a schimbat din nou, iar anul acesta s-a ajuns din nou la divorţ. Pe 13 martie 2019, fiul lui Ţopescu, care este reclamant, a dat-o în judecată pe Raluca, care este pârât, procesul al cărui obiect este „divorţ cu minori” având loc la Judecătoria Sectorului 1. Deocamdată, nu s-a stabilit primul termen al procesului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate