Divorț răsunător în showbiz! Miley Cyrus și Liam Hemsworth și-au spus ”pa-pa”!

Un nou divorț răsună în showbiz. Miley Cyrus și Liam Hemsworth se despart.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Miley Cyrus și Liam Hemsworth se despart. Au trecut opt luni de când cei doi artiști au făcut nunta, iar acum par să nu se mai înțeleagă deloc! Conform publicației People, Miley Cyrus și Liam Hemsworth se despart, iar anunțul a fost făcut de un reprezentant al artistei.

„Evoluând în permanență și schimbându-se atât ca parteneri cât și ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane și cariere. Vor rămâne părinții dedicați ai animalelor pe care le dețin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectați transformarea și intimitatea”, se arată în mesajul oficial.

Citeste si: Fratele Mădălinei Manole, mesaj sfâșietor pentru victimele de la Caracal

Citeste si: Cumnatul Angelei Similea e obligat să plătească o sumă uriaşă din cauza falimentului firmei sale! Vezi cum a ajuns Gabriel Surdu în această situaţie!

Citeste si: Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost la psiholog înainte de divorț! Cum încercau să își salveze căsnicia

Astăzi au apărut zvonurile legate de despărțire. Cântăreața a publicat o fotografiei în care apare fără inelul de căsătorie.

“Pune-mă pe mute dacă nu vrei SPAM”, a scris ea lângă imaginea în care apărea așezată pe un scaun și îmbrăcată cu o bustieră neagră și pantaloni în aceeași nuanță.

fara descriere

 

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate