Divort surpriza! Un cunoscut actor a fost parasit după ce si-a inselat sotia cu o dansatoare

Un nou divorţ în rândul actorilor de la Hollywood a şocat presa mondenă, mai ales că ei erau un exemplu de familie fericită.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCu toate că au fost căsătoriţi de 11 ani şi au şi un copil, Taye Diggs şi Idina Menzei s-au despărţit definitiv, iar din nefericire pentru fiul lor, nu în cele mai bune relaţii. Actriţa a decis să rupă căsnicia, care durase peste un deceniu, în momentul în care a aflat că soţul a înşelat-o cu o dansatoare exotică, potrivit TMZ, citat de romaniatv.ro.

Inedit este faptul că Taye Diggs avea deja numeroase antecedente privind viaţa sa extraconjugală, ultima chiar în vara acestui ani, atunci când a apărut într-o fotografie în timp ce se afla în braţele altei femei decât soţia într-un bar din Los Angeles.Mai mult, el nu a negat informaţiile, ci le-a confirmat.

Chiar şi aşa, ultima picătură care a umplut paharul a avut loc recent şi soţia nu a mai vrut să îl ierte, motiv pentru care a părăsit căminul conjugal. Cu toate că vor continua să îşi crească împreună copilul, cuplul nu va mai forma o familie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate