Divortata si cu copil, Raluca Moianu nu o duce prea bine cu finantele! Anul trecut, vedeta tv a scos profit prin firma ei de PR doar 874 de lei pe luna!

Dupa divortul de Marius Ancuta, medic stomatolog si apreciat comentator sportiv, confortul financiar al Ralucai Moianu e in pericol sa se destrame.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereRaluca Moianu a ramas cu o vila in Pipera dupa divortul de Marius Ancuta, dar e posibil sa nu o mai duca foarte bine din punct de vedere financiar, in ciuda faptului ca are grija si de fetita lor, in varsta de 9 ani. Fosta prezentatoare a emisiunii “Iarta-ma” nu mai are contract cu nici o televiziune, iar veniturile sale sunt destul de subtiri. Moianu este director de programe la Gold FM, post de radio al Realitatea Media, societate aflata in insolventa, acolo unde are un salariu adaptat la conditiile vitrege din trust. fara descriereRaluca si Marius Ancuta au impreuna un copilEa mai are si o colaborare cu Scoala de Televiziune Tudor Vornicu, nici aceasta foarte atractiva din punct de vedere financiar. Vedeta mai detine o agentie de PR, impreuna cu o prietena, dar profitul net al acesteia, in 2012, a fost doar de 20953 de lei. Cum Raluca are doar 50% din firma, ea a castigat anul trecut 10476 de lei, adica numai 874 de lei pe luna! Tocmai pentru a-si revigora agentia de PR, Moianu a facut prin intermediul acesteia anuntul ca s-a despartit de sotul sau!fara descriereRaluca Moianu divorteaza: "Dupa 15 ani de casnicie eu si sotul meu am decis de comun acord sa ne despartim"

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate