Divortul de Bahmu l-a debusolat total! Vezi decizia incredibila luata de Silviu Prigoana!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Silviu Prigoana a decis sa nu mai candideze la alegerile programate in aceasta toamna. Omul de afaceri a declarat ca problemele de familie l-au facut sa se gandeasca foarte bine la viitorul sau si a ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa se retraga din cursa politica.

„Sunt debusolat. Inima-mi spune 'da', situaţia familială îmi spune 'nu'. Situaţia familială m-a obligat să-mi dau demisia din PDL. N-a fost de acord nimeni când mi-am dat demisia. Toată lumea ar dori să candidez, dar situaţia familială nu-mi permite să intru într-o competiţie electorală. Nu pot să mă concentrez acum la situaţia politică şi economică”,
a spus Prigoana pentru Gandul.info.

Fostul partener de viata al Adrianei Bahmuteanu a facut un bilant al perioadei in care a fost deputat.

"Afacerile le-am vândut. Nu mai sunt acţionar la nicio firmă, la ce firmă să mă întorc? Mă voi ocupa de consultanţă şi în business, şi în politică. Nu e uşor să faci un proiect de lege. Din tot spectrul am cereri. Am solicitări în sensul ăsta, că n-am făcut umbră pământului degeaba până acum”, a mai declarat el.

„Nu plec din politică nici cu pierderi, nici cu câştiguri. Mandatul meu de parlamentar va fi judecat de istorie. E un mare plus pentru politica românească”, a concluzionat Silviu Prigoana.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate