Dj Harra e periculos de geloasa! Intr-o criza a intrat cu masina in bolidul iubitului si a rulat cu 200km/h, pana i-a luat politia carnetul

WOWbiz.ro a publicat in exclusivitate informatia ca Dana Neacsu, alias “Dj Harra”, s-a iubit patru ani cu un interlop din orasul ei natal, Craiova. Bruneta a refuzat sa discute despre acea perioada tulbure din viata ei.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereDj HarraDesi au trecut multi ani de cand Dj Harra s-a despartit de iubitul din Craiova, care i-a promis ca o ia de sotie, bruneta inca mai are ceva sentimente pentru el, se pare, si una dintre dovezi este inelul de logodna de pe deget, pe care-l poarta de mai bine de 7 ani.

Cat i-a fost iubita, Dj Harra era bine “pazita” de el, poate exagerat chiar, dupa cum ne-a declarat o prietena de-ale ei, ca ar fi fost “sechestrata” in casa. In cei patru ani de iubire s-au intamplat insa mai multe lucruri stiute doar de ei.fara descriereDj Harra a avut permisul auto suspendat doi anifara descriereIata inelul pe care Dj Harra il poarta de 7 ani

Reporterii WOWbiz.ro au aflat una dintre scenele de gelozie a celor doi, moment care a dus si la separarea lor.

“S-au certat o data foarte rau. Dana, care trebuia sa stea in casa, a aflat ca el era la club, unde era bodyguard, inconjurat de niste fete. De nervi, ca pe ea o tine in casa, iar el sta la palavre cu fetele, Dana s-a urcat in masina si a mers direct la club. A intrat cu masina direct in masina lui, parcata langa club. Si a iesit un scandal monstru! Si ea era geloasa, nu doar el. Stiu ca dupa scandalul cu el, Dana era foarte nervoasa si a condus cu 200 km la ora in localitate si a prins-o politia. Ea a avut carnetul suspendat doi ani. Apoi n-a mai dat examen ca sa-si ia permis auto. Acum, de cateva luni are din nou permis. Ea a plecat la Bucuresti apoi, pentru o cariera in muzica, si asa s-au racit relatiile, s-au despartit definitiv”, ne-a declarat o prietena de-a Dj-itei.

Cine e vedeta care s-a iubit cu un interlop? O “sechestra” in casa! Afla despre ce bunaciune de la noi este vorba

Dj Harra poarta un inel de logodna primit acum 7 ani! “E de la un fost iubit”. Afla de ce nu-l da jos de pe deget!

N-ai sa crezi ce vedeta de la noi s-a inscris la Conservator! “Fac pian si canto”

Dj Harra si-a luat masina de 27.000 de euro! “Vreau sa merg la preot sa o sfintesc”!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate