Dj Harra mixeaza topless ca sa stranga bani pentru masina! Bruneta vrea o masina de peste 20.000 de euro

Dana Neacsu, alias “Dj Harra”, si-a luat de curand permisul de conducere! Bruneta si-a propusa sa-si ia o masina de fite, insa n-are inca toti banii. Asa ca, nu-I ramane decat sa munceasca ca sa adune cei peste 20.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereDj Harra este in al noulea cer de fericire! Bruneta a luat examenul de conducere, dupa ce prima oara cand l-a dat, l-a picat pentru ca era atat de obosita incat mai avea putin si adoarmea cu capul pe birou.

Are permis, dar n-are ce sa conduca. Astfel, bruneta e pusa de facut bani ca sa-si achizitioneze masina mult dorita: Mercedes. Mai exact, in acest an, Dana Neacsu nu se va bucura de sarbatori pentru ca are evenimente. Pe 24, 25 si 26 va onora cateva petreceri ce vor avea loc in Capitala, iar pe 31 pleaca la Londra. “Muncesc si de Craciun, si de Revelion pentru ca imi strang bani sa-mi iau masina. Vreau un CLS, si am gasit cel mai ieftin, din 2009-2010, putin peste 20.000 de euro. Sunt si mai scumpe. De Craciun voi mixa la Bucuresti, iar de Revelion voi fi la Londra. Acolo voi face topless. Am avut de ales intre Londra si Thailanda si am ales Londra si acum parca imi pare rau. Daca mergeam in Thailanda stateam mai multe zile si ma si bronzam (rade - n.r.). Pana in Thailanda aveam de zburat cu avionul vreo 10 ore, si cu escala erau vreo 14. Mi-a fost frica, de asta am refuzat”, a declarat Dj Harra pentru WOWbiz.ro.

Anul trecut, in noaptea de Revelion, bruneta a mixat topless intr-un club din Milano si a fost remunerata cu 8.000 de euro. In acest an, reporterii WOWbiz.ro au aflat ca va castiga aceeasi suma pentru show-ul din Londra.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate