Dj Pagal și-a revenit miraculos! Cum arată acum, după ce a fost la un pas de moarte!

DJ Pagal și-a revenit după teribilul accident de motocicletă în care a fost implicat. Dj Pagal a stat în comă o săptămână și a fost operat de 5 ori după nefericitul accident.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

„Este o zi minunată și am o viață nouă, pe care o voi aprecia la maxim. Dumnezeu există! Vreau să le mulțumesc tuturor prietenilor și oamenilor care s-au gândit la mine în acestă perioadă. Vă promit că, pe viitor, o să dau ce-i mai bun din mine. Realitatea este că am supraviețuit și pentru că v-ați gândit, v-ați rugat pentru mine”, a transmis celebrul DJ Pagal, după accidentul cumplit de motocicletă din Ibiza, petrecut acum o lună.

„Nu am scris această postare pentru aprecieri, vreau doar să subliniez că trăiesc și datorită faptului că Sorana, fosta mea soție, Maia, fetița mea și mama mea au fost lângă mine, la spital și asta m-a ajutat enorm”, a precizat Pagal într-o postare pe Facebook.

DJ Pagal a fost implicat în urmă cu o lună într-un accident teribil de motocicletă în Ibiza. El a intrat cu motorul într-un stâlp, iar din acesta a ricoșat într-un gard de sârmă de pe marginea drumului. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: