DJ Project & Adela Popescu, onorariu de 5.000 de euro pentru a canta de Revelion la Iasi - VEZI si ce pret au ceilalti artisti prezenti

Iesenii care vor sa sarbatoreasca in aer liber trecerea dintre ani, vor putea participa la "Revelionul in strada", organizat de primarie in fata Palatului Culturii.

Distribuie pe:

fara descriereCele sase trupe care vor concerta in noaptea dintre 31 decembrie si 1 ianuarie au onorarii cumulate de 21.800 de euro.  Cel mai mare onorariu il percep cei de la DJ Project impreuna cu Adela Popescu.

"Trupele care vor concerta  sunt Hara, Cici & Abuska (ex Sistem - n.r.), Dj Project & Adela Popescu, DJ Sava & Misha, Hora si Nick Camarera feat. Alinka", a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii.

Deocamdata, nu este stabilita ordinea in care vor concerta trupele. Cel mai mare onorariu, 5.000 de euro, il vor primi DJ Project & Adela Popescu. Al doilea onorariu il vor avea DJ Sava  & Misha, care vor incasa 4.500 de euro, "podiumul" fiind completat de trupa Hara, care a negociat cu municipalitatea un contract de 4.300 de euro. Cici & Anuska vor incasa 3.500 de euro, trupa Hora va primi 2.800 de euro, iar Nick Camarera feat. Alinka vor incasa un onorariu de 1.700 de euro.

Oficialii municipalitatii au anuntat ca au mai contractat pentru concertul de Revelion inca un artist, acesta fiind unul din finalistii de la Vocea Romaniei. "Pe langa artistii pe care deja ii stiti, va mai canta si Tibi Scobiola, finalistul de la Vocea Romaniei. Castigatoarea, ieseanca Julie Mayaya, nu poate canta la Iasi deoarece, conform contractului pe care il are cu cei de la Media Pro, va concerta cu Horia Brenciu la ProTV", a completat Sebastian Buraga. Onorariul lui Scobiola nu a fost inca stabilit.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate