DJ Rynno, în pragul disperării! Medicii nu reuşesc să afle de ce boală suferă soţia lui! "Din păcate..."

Dj Rynno a ajuns în pragul disperării. De mai bine de doi ani, medicii din România şi din Suedia nu reuşesc să afle de ce boală suferă soţia lui.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Artistul care a colaborat ani mulţi cu Sylvia spune că partenera lui de viaţă are în permanenţă ameţeli şi nimeni nu ştie de la ce i se trag aceste probleme de sănătate.

„Din păcate, multă lume nu ştie de ce am plecat, dar vă spun eu. După problema pe care a avut-o prima oară cu David, s-a întâmplat a doua problemă. S-a operat la nas, iar ea de doi ani de zile nu mai merge drept şi nu-i găseşte nimeni un diagnostic.

Deci a doua oară s-a întâmplat, asta m-a făcut să plec din ţară pentru că nu este bine nici la ora actuală. Asta m-a făcut  să o iau de la minus 500 aici, în Suedia şi să încerc ca soţia mea să fie bine, ca şi copilul meu să fie bine … mai puţin mă gândesc la mine, sincer îţi spun. (…)

Operaţia a fost făcută în România, de asta am şi plecat. Am stat câteva luni ca să reuşim să-i dăm un diagnostic, să fie bine, să fie totul ok. Nu am reuşit, iar atunci am luat decizia finală, am spus ” Ne mutăm într-o altă ţară, într-o ţară în care putem să avem un sistem de sănătate mult mai ok decât cel din România”, a spus Dj Rynno.

„Toată lumea a spus că această boală pe care o are, o are pe fond de stres şi pe fond de oboseală.

Din cauza asta, la operaţie când i s-a făcut anestezia…. Ceva organic nu are. Ea are ameţeli non-stop, nu poate să meargă drept, parcă simte că se scufundă pământul, chestii din astea… în permanenţă le are. Ea, fiind medic în România şi stând 36 de ore în gardă, probabil că şi acolo era un stres, probabil că şi oboseala şi stresul a ajuns la această problemă. Nu ştie nimeni, nu poate să îi dea nimeni un răspuns încă, noi aşteptăm”, a mai declarat Dj Rynno.

Si DJ Rynno a avut probleme de sănătate

”Nu am mai putut sa ma ridic de pe scaun. Am ajuns la un prieten foarte bun si imi zice stai putin sa te controlez si imi da un pumn in spate. A vrut sa vada daca am probleme cu rinichii. Am o vertrebra care imi apasa pe maduva spinarii. Am picioarele amortite acum.

Toti medicii mi-au spus sa nu ma operez ca recidiveaza. E foarte dureros. Daca agraveaza pot sa paralizez. Noapte nu dorm de durere. Nu accept să fac injectii in coloana, imi este frica sa nu paralizez", povestea Rynno în 2017.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Îngrozitor! O adolescentă gravidă a fost înjunghiată până la moarte de iubitul ei! Cadavrul a fost aruncat într-un tomberon

Prima poză cu iubitul lui Feli! Cum arată Cătălin, bărbatul cu care artista are o fetiţă

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Borcea e în stare de ȘOC! Boala îngrozitoare de care suferă de 20 de ani

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Istoria secretă. Au românii vocația trădării? Ce spun germanii?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies