DJ Wanda calca pe urmele celebrei Sarah Jessica Parker! Si-a lansat blogul imbracata in rusoaica!

Distribuie pe:

fara descriere

 

DJ Wanda vrea sa o imite pe Sarah Jessica Parker si merge pe stilul adoptat de ea in serialul “Sex and The City”. La fel ca si personajul celebrei actrite, Carrie Bradshaw, ea si-a lansat propriul blog, unde isi propune sa abordeaze tot felul de subiecte tabu.

Lansarea blogului s-a suprapus cu petrecerea aniversara a salonului Oksanei, unde DJ Wanda a mixat imbracata in rusoaica.

“Am avut un dublu motiv de sarbatoare. Am celebrat-o pe Oksana, hair-stylist-ul meu, iar cu acest prilej am anuntat si lansarea oficiala a blogului, un proiect de suflet la care am muncit mult in ultimele doua luni”, declara DJ Wanda.

Cat despre petrecerea ruseasca care a marcat dublul eveniment, DJ Wanda ne spune: “Am mixat, am dansat si am petrecut ruseste! Oameni minunati, mancare altfel si o pofta de viata pe care o intalnesc din ce in ce mai rar! Rusii stiu sa petreaca, nu se-ncurca! A fost un meniu bogat: clatite cu icre negre, diverse feluri de peste, ciuperci, aperitive, toate servite cu un pahar de vodca. Tortul in forma de Matrioska a fost surpriza serii! Desi nu prea m-am atins de mancare, am incheiat apoteotic seara dansand Kalinka”. (C.I.)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate