DJ Wanda, despre zvonurile ca ii plac femeile: "Ştiu că s-a mai spus că mie mi-ar plăcea fetele şi asta pentru că nu am apărut în public cu nicio relaţie"

Vedeta a marturisit ca este indragostita, dar a refuzat sa dea numele persoanei care ii incalzeste inima.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Sunt foarte bine, zbor de fericire! Ştii cum e, în momentul în care îţi programezi ceva, nu se întâmplă. În schimb, un Cupidon se întâmplă să te lovească pur şi simplu. Niciodată nu am declarat nimic despre vreun iubit sau relaţie de-a mea. Dacă în cercul meu de prieteni se ştia foarte clar cu cine sunt, m-am gândit că va afla şi presa la un moment dat, aşa că a zi să mă "spovedesc" şi să îmi asum relaţia.

Este o relaţie la distanţă şi sunt de părere că ochii care nu se văd, se caută, atâta timp cât există chimie. Cred în relaţiile frumoase şi nu contează aşa mult distanţa. Să vedem acum cât durează. Partea bună atunci când ne vedem mai rar este că iese cu scântei când ne întâlnim.

Ştiu că s-a mai spus că mie mi-ar plăcea fetele şi asta pentru că nu am apărut în public cu nicio relaţie. Sincer, nu mi s-a părut important să spun cu cine sunt împreună"
, a spus Wanda pentru Antena Stars.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate