Dj Wanda, plimbări romantice prin parcuri cu iubitul! Vedeta și-a expus picioarele într-o fustă mai scurtă ca niciodată

DJ Wanda este mândră de picioarele ei, cu atât mai mult cu cât în showbiz-ul românesc își atrăsese, la un moment dat, renumele de vedeta cu cele mai frumoase picioare.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Și, chiar dacă a trecut timpul, DJ Wanda a rămas una dintre starletele showbiz-ului care s epoate lăuda cu picioare de model, în ciuda faptului că a depășit, de multă vreme deja, vârsta de 35 de ani.

Citeste si: Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi a fost cerută de soție: „Cel mai emoționant moment din viața mea”

Citeste si: Ce face acum DJ Wanda, la peste un an după ce a anunțat că e grav bolnavă!

Citeste si: DJ Wanda se mărită! Cine este iubitul ei şi care este pasiunea lui periculoasă!

Zilele trecute, alături de iubitul ei de 45 de ani, DJ Wanda a avut parte d eo plimbare romantică, prin parc, momentele fiind surprinse de paparazzii WOWbiz.ro. Ținându-se ca doi porumbei de mână, vedeta și bărbatul de care spune că i-a adus fericirea, s-au plimbat câteva zeci de minute prin parcul din centrul Capitalei, vorbind și zâmbindu-și mai tot timpul. Îmbrăcată într-o fustă suficient de scurtă încât să nu riște să se aplece vreodată de teama că și-ar expune lenjeria intimă, DJ Wanda a scos la iveală picioarele tonifiate cu care se laudă.

La un moment dat însă, cei doi au încheiat conversația pe care o aveau fiind ”deranjați” de telefoane, moment în care și-au dat drumul și la mâini. Dar, evident, nu a durat prea mult pentru că australianul stabilit în Londra care a convins-o pe DJ Wanda să renunțe la România pentru a locui împreună în capitala britanică a luat-o de mână din nou, semn că apropierea lor și pasiunea pe care o împărtășesc este mai mare ca niciodată.

 

Dj Wanda și iubitul ei se casatoresc și vor copii

Dj Wanda și iubitul ei în vârstă de 45 de ani se pregătesc de nuntă și își doresc ca evenimentul să se desfășoare pe o plajă, nu-și doresc să facă nunta într-o sală obișnuită. "Pe o plajă, sau chiar aici în Bucureşti. Nu într-un ballroom. O să fie ceva foarte legat de România pentru că îmi place foarte tare că el, peste tot pe unde merge, se mândreşte cu asta", au spus cei doi îndrăgostiţi. Cei doi iau în calcul și posibilitatea de a devenit ppărinți, însă acest lucru nu-i sperie deloc. "Ne dorim un copil şi astfel, am ajuns la o convenţie, pentru că, Karl este din Noua Zeelandă. Dacă va fi fetiţă, se va numi Kaitaia, dar cu siguranţă, trebuie să aibă şi un nume românesc. România. De ce nu? Eu mă mândresc cu ţara din care sunt. E mai nasol dacă e băieţel. Trebuie să ne gândim. Cu siguranţă va fi numele Kai. Dar trebuie să ne gândim. Deocamdată ne-a plăcut ideea", a mărturisit DJ Wanda, îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, pasionat de cursele hard-enduro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate