DJ Wanda se mărită! Cine este iubitul ei şi care este pasiunea lui periculoasă!

DJ Wanda iubeşte din nou şi susţine că, de această dată, este mai aproape de altar ca niciodată.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Bărbatul care i-a cucerit inima este Karl, un australian pasionat de  cursele Hard Enduro. Cu acesta vedeta spune că are în plan să se căsătorească anul viitor.

 

Karl participă frecvent la câteva competiţii de Hard Enduro dedicate semi-profesioniştilor, el câştigând până acum mai multe astfel de curse.

 

“Amândurora ne plac <motoarele>, însă Karl a dus mai departe setea de adrenalină şi participă la tot felul de concursuri de semi-profesionişti. Are foarte multe motociclete în garajul casei lui din Londra, iar eu am o Yamaha aici în România. Vara trecută, împreună cu doi prieteni a făcut o expediţie pe două roţi din Londra până la Polul Nord. Vara viitoare vrem să vedem împreună Europa “călare” pe motor”, spune DJ Wanda.

 

Karl este australian, însă s-a mutat la Londra în urmă cu 17 ani şi a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcţilor. DJ Wanda şi Karl s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni în urmă cu cinci luni, iar de atunci sunt de nedespărţit.

fara descriere

 

“Karl este, foarte probabil, bărbatul pe care l-am căutat toată viaţa mea. Este dur şi foarte sensibil în acelaşi timp, combinaţia fatală pentru mine. Ne facem planuri de viitor impreună, iar el mă susţine în tot ceea ce fac. Îmi dă sfaturi în ceea ce priveşte afacerea mea cu salonul de tatuaje şi mă încurajează să extind business-ul şi la Londra.  Căutam acum un spaţiu pentru ca Wanda Tatoo să existe şi la Londra din primăvara anului viitor”, adaugă DJ Wanda.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate