DJ Wanda si-a facut un tatuaj unic in lume! Uite ce si-a desenat pe gat: "Reprezinta intelepciune, pozitivism, putere"

DJ Wanda uimeste din nou! Nonconformista bruneta si-a completat colectia de tatuaje de pe corp cu unul unic in lume.

Distribuie pe:

fara descriereEa s-a lasat pe mainile unui artist tatuator din Cluj Napoca pentru a avea… un cerb desenat pe spate cu coarnele intinse pe ambele parti ale gatului. Ideea i-a apartinut, iar rezultatul final este unic in lume. In lumea tatuatorilor, un astfel de desen permanent in acea zona a corpului se numeste "suicidal socialising”.

"Studiez design tattoo. Este un concept nou prin care se invata in ce parti ale corpului trebuie sa ne tatuam ca sa avem un aspect armonios. Eu concep ideea, le propun oamenilor zonele si modelul, pentru ca mai apoi artistul tatuator sa deseneze si pe foaie si pe corp exprimandu-si creativitatea. Din cauza aceasta tatuajele mele sunt speciale. Acum am facut un cerb cu craniu si pasari, iar coarnele lui imbratiseaza gatul. Este un model complex si unic. Cerbul reprezinta intelepciune, pozitivism, putere , el conduce spiritele rele catre lumina, este puternic si mandru. Am mers special la Cluj la maestrul meu, Marius de la Bass Tattoo. El este cel care mi-a facut si tatuajul de pe mana dreapta cel cu Rock’n’Rolla.
fara descriere
Am ales acum aceasta zona pentru a balansa centrul de interes, eu avand deja bratele tatuate. In lumea tatuatorilor aceasta decizie se numeste ,,suicidal socialising ” deoarece, fiind totul la vedere, esti marcat pe viata si din acel moment ai doua optiuni: sa fii acceptat sau nu in societate. Eu sunt un om liber, creativ, am un business cu tatuaje",
a declarat DJ Wanda pentru ADPM.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate