Doamne, ce cautata e! Uite cate concerte a avut Andreea Balan in 2014

Artista le-a marturisit fanilor ca 2014 a fost unul dintre cele mai aglomerate din cariera ei. Aceasta a avut 155 de concerte si de Revelion va merge in 10 locuri pentru a canta.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Se termină încă un an... un an plin de concerte, un an al schimbărilor în plan sentimental şi un an în care am evoluat foarte mult spiritual. Ca de fiecare dată, la sfârşitul fiecărui an îmi fac bilanţul în carieră şi-l compar cu ceilalţi ani.

Aşadar:

- am avut 155 de concerte

- am lansat 3 videoclipuri : Decor, Super Soaker, Rece

- am lansat un nou concept de show : African Show

- de Revelion voi avea 10 evenimente, acesta fiind cel mai prolific revelion din cariera mea.

- am apărut în calitate de jurat într-un nou sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva"

- mi-am făcut debutul ca prezentatoare tv la "România Dansează"

- am filmat un videclip nou în Los Angeles, pe care-l voi lansa anul viitor

Artistic vorbind, am muncit enorm, am evoluat foarte mult şi am avut un an extraordinar, exact aşa cum mi-am dorit şi în care mi-am atins toate scopurile.

Cea mai fericită sunt pentru single-ul "Rece" (inspirat din viaţa mea), care a intrat foarte repede în sufletele oamenilor şi totodată se aude pe mai toate posturile de radio.

În plan personal... un an plin de şocuri emoţionale, plin de situaţii dificile, pe care nu credeam că o să le trăiesc vreodată, situaţii care m-au schimbat fundamental ca om şi care mi-au oferit o altă perspectivă asupra vieţii.

Tododată, într-un timp foarte scurt, am reuşit să trec peste toate lucrurile dificile şi să trăiesc o poveste de dragoste incredibilă, sinceră, aşa cum mi-am dorit dintodeauna.

Am învăţat că viaţa îţi dă o lovitură, dar imediat îţi poate da şi o bucurie imensă, am învăţat că există o balanţă a binelui şi că oamenii care îmi fac rău, vor plăti cumva, cândva.

2014 va rămâne un an decisiv şi marcant în viaţa mea, un an în care am învăţat foarte multe lecţii şi un an în care viaţa mi s-a schimbat radical.Cred că anul ce va veni va fi plin de pace interioară, de linişte sufletească şi va fi un an în care lucrurile se vor aşeza exact aşa cum îmi doresc", a scris Andreea Balan pe blogul sau.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate