Doamne, ce i-a facut Maruta in direct Andreei Esca! Dupa ce a vazut asta prezentatoarea l-a amenintat si i-a pierit imediat zambetul de pe buze

Catalin Maruta si-a mutat studioul "La Maruta" de la Buftea in Bucuresti si astfel a devenit vecinul Andreei Esca si al stirilor ProTV.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierePrezentatorul TV a decis astfel sa ii faca o surpriza vedetei ProTV chiar inainte de jurnalul de stiri. Cand a vazut de fapt Andreea ce o asteapta zambetul i-a pierit imediat de pe buze. Sotul Andrei a trimis-o pe "doamna Dracula" sa ii duca o pizza chiar in direct colegei de trust.

"Esti vecina mea, imi esti foarte draga, te iubesc foarte mult si uite ce cadou am pentru tine inainte de stiri. Muncesti mult si m-am gandit ca ti-ar prinde bine o pizza inainte sau dupa jurnal"
a spus Maruta cand ii trimitea cadoul Andreei.

"Nu mai vreau surprize pentru ca de cand esti aici numai de d-astea am parte. E o pizza diavola venita direct de unde trebuie? Iti multumesc foarte mult, cred ca te vei intoarce la Buftea nu stiu de ce" a spus Andreea dupa ce i-a pierit zambetul de pe buze.

"Imi iubesc vecinii si tu esti vecina mea preferata"
a mai adaugat Catalin in direct la ProTV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate