Doamne, cum arăta Bianca de la Puterea Dragostei acum ceva timp! Nici cei mai mari fani ai ei n-o să creadă că în imagini este ea! Schimbarea e INCREDIBILĂ! EXCLUSIV!

Bianca de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut! Uite cum arăta tânăra acum ceva timp.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Bianca Comănici are doar 19 ani, dar a devenit o vedetă în toată regula odată cu participarea la Puterea Dragostei, cel mai iubit show matrimonial al momentului. Tânăra a câştigat de multe ori premiul "favorita săptămânii" şi are aproape 200.000 de urmăritori pe instagram, toţi susţinând-o şi încurajând-o în cele mai grele momente, când a suferit după None şi şi-a găsit refugiul în mesajele fanilor.

Ei bine, nici cei mai mari admiratori ai protagonistei noastre nu şi-ar fi dat însă seama că adolescenta aceasta din imaginile noastre, care-şi schimba culoarea de păr o dată pe lună este favorita lor.

Înainte să termine liceul, simpatica Bianca avea podoaba capilară jumătate blondă, jumătate roz, nutrea o apetenţă pentru rujul roşu şi ieşea în evidenţă cu o atitudine rebelă.

Astrologii spun că None şi Bianca ar putea să formeze un cuplu de vis deşi nimeni nu ar fi crezut asta

Bianca de la Puterea Dragostei i-a mărturisit de mai multe ori lui None că îl iubeşte şi că îşi doreşte din tot sufletul să formeze un cuplu cu el. Din păcate pentru ea însă, sentimentele nu sunt reciproce, tânărul spunându-i, în fel şi chip, câteodată chiar pe un ton ridicat şi în termeni duri că nu o place şi că nu vrea să aibă de a face cu ea. Totuşi, astrologii susţin că frumoasa brunetă nu ar trebui să-şi piardă speranţa, conform zodiacului Racul (Bianca) şi Scorpionul (None) alcătuind un cuplu de vis, cu o aură...mistică, conform zodiacool.ro

Citeste si: Răsturnare de situaţie la Puterea Dragostei! Bianca va fi până la urmă iubita lui None? Specialistii spun că se potrivesc perfect!

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, gândire profundă, șantaj, tortură, cinism, dominare, telepatie, erotism, pasiune, clarviziune. Racul, semn de Apă, iar Scorpionul, semn de Apă.

Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe trăiri pasionale și caracterizate de o manifestare erotică sporită. Această relație este caracteristică "dragostei la prima vedere".

Scorpionul (semn fix, este guvernat de Marte, regele războiului, dar și de Pluto, regele morții) face echipă bună cu Racul (dominat de Lună). Acesta este atras ca un magnet de misterul pe care îl generează Scorpionul.

Ambii sunt profund intuitivi și fiecare va anticipa mișcarea celuilalt. Comunicarea intimă nu are nevoie de cuvinte și este atât de intensă, încât va ajunge să fie metafizică și telepatică.

Citeste si: Panică în casa Puterea Dragostei! Cineva vrea să îi facă rău Biancăi! Cine este duşmanul secret al brunetei?

Bani, carieră, afaceri: multe păreri în comun legate de bani. Scorpionul va prelua controlul, ceea ce va aduce prosperitate și bunăstare relației.

O căsnicie va fi cu siguranţă fericită dacă Scorpionul va reuşi să-şi tempereze gelozia, dar şi pornirile agresive.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: