Doamne, cum s-a îmbrăcat Bianca Rus la o petrecere! Invitaţii au crezut că au halucinaţii! Solista a slăbit 50 de kilograme şi a purtat ţinuta ASTA! FOTO EXCLUSIV!

Bianca Rus, apariţie şocantă la un eveniment! Uite cum s-a îmbrăcat solista care a slăbit 50 de kilograme!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Bianca Rus a slăbit în jur de 50 de kilograme după o operaţie de micşorare a stomacului, iar acum este de nerecunoscut. Artista are o viaţă socială activă, se simte bine în pielea ei şi are multă încredere în sine de când iubeşte ceea ce vede în oglindă.

Citeste si: Bianca Rus, de nerecunoscut! Cum arată acum! "Nu vreau să aud de bărbaţi, nu sunt pregătită"

fara descriere

Căsătorită pentru doar câteva săptămâni, Bianca aşteaptă acum divorţul şi este dornică să meargă mai departe fără regrete şi lacrimi. Cântăreaţa a luat legătura cu un avocat, însă nu ştie de ce durează atât de mult procedurile de separare legală de soţul ei, Antonio.

Bianca Rus, apariţie şocantă la un eveniment! Ţinuta ei sumară a plasat-o direct în centrul atenţiei!

Când nu se ocupă însă de problemele acestea delicate, protagonista noastră se relaxează şi este nelipsită de la evenimentele mondene grandioase din Capitală. Recent, solista a păşit pe covorul roşu la o gală de premiere organizată de o revistă celebră de lifestyle.

Citeste si: Bianca Rus a cerut ordin de protecţie împotriva soţului! ”Ea mereu îşi pregăteşte dovezile pentru scandaluri”

 

fara descriere

Ei bine, fără să exagerăm, vă spunem că Bianca a fost una dintre apariţiile şocante ale serii.

Nu suntem în măsură să spunem dacă a respectat sau nu dress code-ul "romance is not dead" (n.r romantismul nu a murit), dar ne permitem să afirmăm că silueta cântăreţei a atras toate privirile.

Mulţi dintre cei prezenţi la petrecere nici nu au recunoscut-o pe femeia care apărea la tv în tot felul de ipostaze mai mult sau mai puţin onorabile în urmă cu câţiva ani. Cei care şi-au dat însă seama cine este Bianca au zis doar "ce schimbare incredibilă". Şi aşa şi este, dragi cititori...

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate