Doamne in ce hal e Bianca Rus! A facut baie cu platformele in picioare, iar antrenorii au umilit-o grav! "Bai, am crezut ca are un cuib de barza in cap! I-am taiat unghiile cu foarfeca de gradina!"

Bianca Rus a fost vedeta celor de bazin in timpul antrenamentelor la "Splash!". Tot timpul a vrut sa arate perfect, avea parul facut, unghiutele imaculate si chiar s-a prezentat in platforme la antrenament.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereN-a avut probleme sa sara cu ele in apa si chiar sa sara imbracata. Cel care s-a ocupat de antrenamentele ei a fost socat atunci cand a vazut-o. "Deci cand am vazut-o cum venea la bazin nu mi-a venit sa cred. Cand am vazut ce cuib de barza are in cap mi-am facut cruce. Dupa ce a sarit in apa a ramas fara jumatate din cuibul ala. Eu am crezut ca e parul ei, dar... Unghiile sunt cat doua falange de-ale mele. Imi aluneca forfecuta pe unghiile ei.", a spus acesta.

fara descrierefara descrierePana la urma a reusit sa ii taie una dintre unghii, dar asta dupa ce a folosit o foarfeca pentru gradinarit.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate