Doamne, unde s-a ajuns! Bulibasa omorat la comanda fiului sau!  A platit un coleg de clasa cu 50.000 ca sa-i ucida tatal

Un bulibasa din Dolj a fost asasinat in noaptea 15 spre 16 august in propria locuinta.

Distribuie pe:

fara descrierePolitistii au reusit sa-l identifice pe ucigas si au descoperit ca acesta actionase la cererea fiului bulibasei, transmite România TV. Barbatul ucis era foarte cunoscut si instarit in zona.

"Au venit niste hoti si l-au taiat pe nepotul meu noaptea. I-au luat gâtul jos",
a relatat o ruda a victimei, conform Romania TV.

"Nu au luat nimic, nu au cerut nimic. I-a luat gâtul. Era cu nevasta-sa in pat"
, a spus un alt membru al familiei.

Dupa o ancheta a procurorilor si politistilor de trei saptamânia au fost coroborate toate informatiile, anchetatorii ajungând la concluzia ca asasinatul a fost comandat de catre fiul de 18 ani al victimei, despre care Iulian Radulescu, unul dintre liderii romilor, sustine ca este infiat si nu copil natural al lui Toma.

Relatiile dintre bulibasa si fiul adoptiv erau tensionate din cauza unor datorii facute de adolescent, urmate de decizia bulibasei de a nu-l mai sustine financiar. Fiul a contactat un tânar de 20 ani caruia i-a spus ca ar avea nevoie de cineva dispus sa-i omoare tatal. Fiul bulibasei a fost trimis catre un coleg de clasa, tot de 18 ani, caruia i-a promis 50.000 de euro daca reuseste sa comita atentatul, insa banii nu au ajuns niciodata la ucigas.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate