Doar el putea face asta! Cum s-a dat singur primarul Iohannis in judecata: "Am de inapoiat 9.900 de lei, mi-am dat decizie de autoimputare! O sa ma dau in judecata pentru ca nu o sa restitui banii de buna voie!"

Presedintele ales al Romaniei a trecut prin cateva intamplari fabuloase de-a lungul activitatii in fruntea primariei din Sibiu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereIn 2011, Klaus Iohannis, proaspatul presedinte ales al tarii, a ajuns intr-o situatie inedita din postura de primar al Sibiului. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Iohannis s-a dat singur in judecata, ca urmare a unui raport al Curtii de Conturi, prin care se considerau "ilegale" drepturile salariale speciale in valoare de un milion de euro de care beneficiasera in 2010 angajatii primariei, printre care si edilul!fara descriere "Am de inapoiat 9.900 de lei. Si eu m-am autoimputat. Suna caraghios, dar asta este, mi-am dat decizie de autoimputare. Nu toata lumea a primit aceeasi suma. Eu trebuie sa platesc mai mult decat muncitorul nostru din cladire. O sa ma dau in judecata pentru ca nu o sa restitui banii de buna voie” a marturisit atunci Iohannis, intr-o declaratie foarte sincera.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate