Doctorii de la spitalul din Milano, pentru WOWbiz.ro: "Operatia s-a terminat la ora 18.00. A fost o interventie complicata, dar s-a terminat bine". Dinu Patriciu se afla acum la reanimare

Omul de afaceri a suferit astazi un transplant de ficat la clinica din Milano unde

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Dupa o lunga perioada de investigatii si cautari, medicii i-au gasit lui Patriciu un donator compatibil, iar acesta a suferit o complicata interventie la ficat care a durat 10 ore.fara descriereDinu Patriciu, la Milano, in urma cu cateva saptamaniReporterii WOWbiz.ro au sunat la clinica din Milano si au vorbit cu personalul medical. Una dintre asistentele sectiei de chirurgie ne-a oferit amanunte despre starea pacientului.

"Domnul Dinu Patriciu a iesit din operatie la ora 18.00 (n.r. - ora Romaniei). A fost o interventie chirurgicala foarte complicata, dar starea pacientului este stabila. Acum e in sectia de reanimare. Zilele urmatoare va putem da mai multe amanunte", ne-a precizat asistenta medicala de la clinica Ospedale Niguarda, din Milano (Italia).

Urmatoarele 3 zile sunt vitale in ceea ce priveste starea de sanatate a pacientului, in functie de modul in care va evolua noul ficat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate