Doctorii nu l-au scapat din ochi pe Bote la ziua lui de nastere!

Sambata noapte, Catalin Botezatu a dat o super petrecere intr-un club din Bucuresti. Creatorul de moda si-a sarbatorit astfel in avans ziua de nastere, el implinind 46 ani luni, 3 decembrie.

Distribuie pe:

Autor: A.N.

fara descrierefara descriereDaca in anii trecuti obisnuia sa isi aniverseze ziua cu sute de amici, anul acesta Catalin Botezatu a preferat sa-si invite doar apropiatii, si pe acestia cu doar cu 24 de ore inainte ca sa nu se streseze cu cadourile.

Dat fiind ca in ultima vreme a avut din nou probleme de sanatate, pe toata durata petrecerii, lui Bote i-au stat alaturi si medicii lui personali, dr. Iancu Morad si dr.. Cosmin Dima.

Vincenzo Castellano, sotul Antoniei, a fost prezent singur la aniversarea lui Catalin. Pe lista de invitati s-a numarat si Monica Gabor, dar aceasta nu si-a facut aparitia.

Dupa ora 2.00 noaptea, Catalin Scarlatescu de la Master Chef si-a facut o intrare de senzatie la petrecere, el aducand un tort imens. In zorii zilei de duminica, lui Bote i-au cantat fiul lui Liviu Vasilica si ansamblul Teleormanul. Petrecerea “s-a spart” la 8 dimineata, toata gasca designerului prinzandu-se intr-o hora si chiuind de zor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate