Doctorul Kasem, la Tribunal cu sotia de mana

Doctorul Kasem Abu Bakr, supranumit taticul “silicoanelor gigant” a fost marti dimineata la Tribunal, unde s-a judecat recursul procurorilor impotriva sentintei date de judecatori de a-l lasa in libertate. Procurorii au cerut ca doctorul sa fie arestat pentru ca a facut zeci de operatii fara sa plateasca taxe la stat pentru banii incasati in urma acestora.

Distribuie pe:

fara descriereDoctorul Kasem cu sotia de manaKasem a ajuns la Tribunal insotit de sotia sa, cantareata Kayla. Aceasta a stat tot timpul alaturi de doctor, iar la iesirea din sala de judecata, Kayla l-a tinut strans de mana.

In cadrul sedintei, cei trei avocati ai lui Kasem au cerut, pe rand, respingerea cererii de arestare. Unul dintre aparatori a afirmat ca la dosar nu sunt acte care sa dovedeasca ca doctorul a facut evaziune fiscala. De la doctor s-au ridicat acte care daca ar fi luate in consideratie ar dovedi nevinovatia acestuia. Un alt avocat a precizat ca doctorul nu prezinta un pericol social si ca este o persoana respectabila, are un domiciliu stabil, o familie si nu se impune arestarea lui. Al treilea avocat a spus ca il cunoaste de cateva luni si ca in aceasta perioada a aflat ca doctorul este un medic de prestigiu in tara si in strainatate, ca face parte din mai multe asociatii medicale. El a sustinut ca trebuie sa se intoarca la munca deoarece pacientii sai au nevoie de el.

La iesirea din sala de judecata, Kasem nu a vrut sa declare nimic in fata jurnalistilor, dar unul dintre avocati l-a sfatuit sa zambeasca la camere deoarece e un om liber.

Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul procurorilor si a mentinut hotararea Tribunalului Bucuresti ca doctorul sa fie judecat in libertate.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate