"Doctorul minune", miercuri, 20 octombrie 2021. Imagini în avans din noul episod. Ali riscă închisoarea

"Doctorul minune", episodul de miercuri, 20 octombrie 2021. Ce se întâmplă cu Ali, care riscă închisoarea?

Autor: Ioana Stan

In articol:

"Doctorul minune", miercuri, 20 octombrie 2021, vine cu un episod plin de neprevăzut. Vom vedea ce se va decide în cazul lui Ali, care riscă să ajungă la închisoare.

"Doctorul minune", miercuri, 20 octombrie 2021. Ce se întâmplă în noul episod?

"Doctorul minune", miercuri, 20 octombrie 2021. Imagini în avans din noul episod. Ali riscă închisoarea

Nazli și Ali

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ali se confruntă cu o nouă problemă de cuplu. Tânărul a aflat că Ismet, tatăl iubitei lui, nu și-a ținut promisiunea făcuta lui Nazli, aceea că renunță la obiceiurile greșite din trecut și nu știe cum să reacționeze față de aceasta. Ali se teme să-i spună adevărul lui Nazli, convins fiind că ea se va supăra teribil când va afla că tatăl ei a mințit-o. În această situație, Ali apeleaza la sfaturile profesorului Adil, mentorul său.

Citeste si: Ferda din "Doctorul minune" este căsătorită în viața reală cu un celebru cântăreț. Imagini senzaționale de la nunta actriței Seda Bakan

Beliz și Ferman au discuții aprinse în ceea ce privește atitudinea bărbatului referitoare la problemele financiare prin care trece spitalul Berhayat. Beliz nu știe ce soluție să găsească pentru ca instituția medicală să iasă din impasul financiar în care este acum, iar Ferman tratează cu superficialitate acest aspect.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

O veste teribilă zdruncină încă o data <liniștea> profesorului Adil. Acesta află de la Beliz că Ali urmează a fi judecat pentru <greșeala medicală>, în cazul Kivilcim, iar în urma acestor acțiuni, dacă acesta va fi găsit vinovat, el riscă anularea licenței sau chiar închisoarea.

Citeste si: Cine este Beliz din "Doctorul minune". Actrița Hazal Türesan este iubita lui Ferman în serial, dar cine este iubitul ei în viața reală?

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

"Doctorul minune", miercuri, 20 octombrie 2021. Imagini în avans din noul episod. Ali riscă închisoarea

Beliz și Ferman

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Onur Tuna, actorul care îl interpretează pe Ferman în "Doctorul minune", are și alte pasiuni în afară de actorie

Onur Tuna este unul dintre cei mai apreciați și talentați actori din tânăra generație din Turcia. El s-a născut în 1985 în Turcia, a emigrat cu familia în Salonic, dar s-au reîntors în Turcia unde și-a continuat studiile. Actorul s-a născut într-o familie de intelectuali. Tatăl său este un renumit profesor de matematică și i-a îndrumat pașii spre acest domeniu. Astfel, Onur Tuna a urmat Facultatea de Economie din cadrul Universității Eylul, dar în paralel a studiat și marea sa pasiune, muzica, la Facultatea de Muzică Clasică, în cadrul Conservatorului Ege.

Citeste si: Cine este iubita lui Ferman din Doctorul minune, în viața reală. Actorul Onur Tuna este unul dintre cei mai râvniți actori din Turcia

Dincolo de aceste studii, Onur Tuna s-a întors mereu și la marea sa pasiune pentru actorie. El și-a dat seama că are talent și iubește această meserie încă din liceu când juca în diverse piese de teatru. A urmat un curs de actorie și ulterior a fost remarcat de mari case de producție din Turcia.

Onur Tuna cântă de mic la chitară. În timpul liber el compune muzică și are și propriul său studio, unde a înregistrat deja câteva albume.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cu cine se iubește Ali din serialul Doctorul Minune în viața reală. Cum arată și cu ce se ocupă soția actorului Taner Olmez

Cine este Onur Tuna, actorul din serialul "Doctorul Minune". Cu ce se ocupă pe lângă actorie. Secrete din viața actorului

Ferda din "Doctorul minune" este căsătorită în viața reală cu un celebru cântăreț. Imagini senzaționale de la nunta actriței Seda Bakan

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Doliu uriaș în lumea sportului! A murit un mare campion la fotbal! A fost un adevărat erou

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies