Documentul care a pus capăt carierei Asianei Peng în gimnastică! Faimoasa de la Survivor România, scoasă din viața sportivă printr-o decizie judecătorească

Asiana Peng de la Survivor este probabil singura sportivă din România care nu are voie să practice sport de performanță în țara ei.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Asiana Peng din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2020 este probabil singura sportivă din România care are interzis de la federație să practice sportul de performanță, deși nu a fost vreodată prinsă dopată. Sportiva care a făcut parte din lotul olimpic în perioada decembrie 2012 – decembrie 2015 a intrat în conflict cu Federația Română de Gimnastică și a fost exclusă din lot (lotul olimpic a

fost desființat chiar pentru o perioadă în decembrie 2015).

În 2018, Asiana a solicitat în instanță eliberarea unui acord de liberă practică din  partea Federației Române de Gimnastică, cu ajutorul căruia să-și poată continua activitatea sportivă la nivel de performanță în afara federației, însă instanța i-a respins solicitarea. Documentul care a pus capăt carierei sportive a Asianei Peng îl găsiți mai jos.

Asiana Peng a dezvăluit în instanță că după dizolvarea lotului olimpic de gimnastică, ea a rămas la Deva și a reușit să convingă un antrenor să lucreze cu ea. Pentru că sportiva se afla deja în conflict deschis cu FRG, antrenorul cu care lucra Asiana a fost concediat. Sportiva a rămas în continuare la Deva, la dispoziția federației, care însă nu a mai inclus-o niciodată în lotul de gimnaste care a mai reprezentat țara noastră la competițiile internaționale.

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Federația i-a refuzat dreptul de a mai participa în competiții oficiale

Avocații Federației Române de Gimnastică s-au apărat invocând faptul că nu i-a interzis niciodată Asianei să practice gimnastica și nu există dovada unui refuz nejustificat de a-și exprima acordul de liberă practică. Pe de altă parte, activitatea Asianei ca sportiv de performanță nu se poate desfășura decât în conformitate cu statutul FRG și sub îndrumarea acesteia. Pe scurt, Asiana e liberă să practice gimnastica unde vrea, mai puțin în competițiile oficiale.

Citeste si: EXCLUSIV! El este iubitul faimoasei Asiana Peng! Tânărul este student la Medicină Dentară și are o relație specială cu vedeta de la Survivor România

Citeste si: Cele mai frumoase poze de la Survivor România cu Asiana Peng, gimnasta din echipa Faimoșilor

Citeste si: Elena Ionescu a izbucnit în lacrimi la ”Survivor România”: ”Dumnezeu îmi e martor că tot ce am făcut n-am făcut cu răutate. Chiar mă doare...”

Citeste si: Elena Ionescu a izbucnit în lacrimi la ”Survivor România”: ”Dumnezeu îmi e martor că tot ce am făcut n-am făcut cu răutate. Chiar mă doare...”

După ce judecătorii au dat dreptate Federației Române de Gimnastică, a fost clar pentru toată lumea că pentru Asiana, cariera de gimnastă de performanță s-a încheiat.  

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima reacție a iubitului Asianei Peng, după ce Faimoasa de la Survior a fost nominalizată să plece: ”Incredibil, au făcut acest lucru chiar de ziua ei”

Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, în lacrimi la Survivor! Momentul emoționant în care Faimoșii și Războinicii au uitat de rivalitate

Vedetele de la Survivor, așa cum nu au mai fost văzute vreodată! Cristina Șișcanu și Ruby, pline de noroi, în jungla din Republica Dominicană

7 zodii vor avea protecție din partea astrelor în această săptămână

Anunț de ultimă oră despre FLORIN SALAM. Cum se simte, de fapt, manelistul

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Ce-i leagă pe Buzdugan, Păsărin și Alex Velea? Adevărul din spatele celebrității

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies