Doi agenţi ai Secret Service, demişi! Uite ce comportament necorespunzător au avut!

Doi agenţi ai Secret Service, care se ocupă de securitatea preşedintelui american Barack Obama, au fost demişi din funcţie pe motiv de conduită necorespunzătoare, a anunţat Washington Post miercuri seara, citat de AFP.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
Concedierea celor doi agenţi are loc după un an de la apariţia unei dezvăluiri privind implicarea serviciilor secrete într-un scandal de prostituţie în Columbia.

Potrivit Washington Post, Ignacio Zamora Jr., care era responsabil de aproximativ zece agenţi angajaţi în cadrul serviciului de protecţie a preşedintelui Statelor Unite, ar fi fost surprins primăvara trecută în timp ce se întorcea în camera unei femei dintr-un hotel de lux situat în apropiere de Casa Albă, unde a uitat un glonţ din arma sa de serviciu.

În cursul anchetării acestui caz, serviciile ar fi descoperit că Zamora şi un alt agent, Timothy Barraclough, au trimis e-mailuri cu caracter sexual uneia dintre subalternele lor, precizează Washington Post, citând surse apropiate dosarului.

Potrivit cotidianului american, agentul Zamora a fost demis din funcţie. În schimb, agentul Barraclough a fost transferat într-o altă devizie din cadrul serviciilor, conform Washington Post.

Cotidianul a precizat că incidentul din hotelul Hay-Adams i-a fost adus la cunoştinţă de patru persoane informate de acest caz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate