Doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu! Drama părinților designerului: se luptă din greu cu datoriile! EXCLUSIV

Au trecut doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, timp în care părinții creatorului au resimițit cu greu despărțirea de fiul lor.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Părinții lui Răzvan Ciobanu nu și-au revenit complet nici până astăzi după teribila veste a morții fiului lor. Cei doi s-au retras la munte, la pensiunea pe care o dețin în Mălaia, județul Vâlcea, și mai vin în Capitală doar pentru a vizita mormântul fiului lor.

Datorii uriașe pentru părinții lui Răzvan Ciobanu

Părinții lui Răzvan Ciobanu trăiesc acum din turism. Ei închirirază camere la pensiunea lor cu prețuri cuprinse între 150 lei și 280 de lei și sunt extrem de lăudați de clienții care le calcă pragul. Cu toate acestea, Elena și Niculae Ciobanu au fost destul de afectați în perioada în care România a fost în lockdown și nu au mai avut voie să primească clienți.

Razvan Ciobanu, parinti
Părinții lui Răzvan Ciobanu, devastați de durere

Părinții lui Răzvan Ciobanu mai sunt acționari la o firmă care are ca obiect ”comerțul cu amănuntul, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun dar și îmbrăcăminte, încălțăminte sau articole electrocasnice”. Firma nu a mai avut activitate în ultimii 10 ani, însă a acumulat datorii care încă nu au fost stinse. Este vorba de peste 175.000 de lei, datorii totale acumulate în anii în care societatea avea activitate.

Pe de altă parte, pensiunea funcționează pe o altă societate care aparține mamei lui Răzvan Ciobanu și care nu are datorii.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Răzvan Ciobanu, moarte suspectă

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier care a avut loc în județul Constanța. Designerul venea de la mare când a pierdut controlul volanului, automobilul a ieșit de pe carosabil, a lovit mai mulți copaci și s-a oprit pe un câmp. Trupul lui Ciobanu a fost găsit lângă mașină.

Citeste si: Durere de nedescris! Răzvan Ciobanu ar fi împlinit astăzi vârsta de 45 de ani

Moartea lui Răzvan Ciobanu a fost considerată suspectă, mai ales ținând cont de împrejurările în care aceasta a avut loc. El e afla singur într-o mașină care nu-i aparținea și, deși plecase de la mare, el nu se îndrepta către București ci părea că a greșit drumul. S-a vorbit atunci de anumite datorii pe care designerul le acumulase la unii dealeri de substanțe interzise, care l-ar fi urmărit și care îi provocaseră acestuia o stare de panică. De asemenea, s-a vorbit inclusiv de faptul că accidentul ar fi fost provocat de alte persoane care îi doreau răul.

Citeste si: Părinții regretatului creator de modă Răzvan Ciobanu au luat decizia ”Suntem pregătiți”

Aceste ipoteze nu s-au confirmat și în timp, scandalul legat de moartea lui Ciobanu s-a stins. Anchetatorii nu au găsit dovezi că accidentul ar fi fost provocat de altcineva.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A trecut un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu! Declarațiile care au răsturnat totul despre accident

Fiica Ritei Mureşan a făcut un gest obscen într-un club de noapte! Gloria studiază literatura şi filmul la Londra! FOTO

Mihaela Rădulescu goală. Diva de la Monaco s-a dezbrăcat fără rușine și a vorbit fără perdea despre partidele de sex

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SE SCHIMBĂ banii! Se întâmplă de la 1 IANUARIE 2023. Decizia s-a luat deja

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Rusia, noi amenințări nucleare. Anunțul lui Serghei Șoigu

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies