Doi ani fără Denisa Manelista! Adelina, sora cântăreței, distrusă de durere! ”Îmi lipsește de o eternitate deja” EXCLUSIV

Adelina, sora Denisei Manelista, este, la doi ani de la moartea îndrăgitei artiste, de neconsolat, timpul trecut de la tragedie nereușind să vindece rănile sufletești pe care i le-a provocat decesul prematur al îndrăgitei artiste.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai mult decât atât, durerea Adelinei este cu atât mai mare cu cât, anul acesta, nu a reușit să ajungă la parastasul de doi ani al Denisei Răducu, problemele pe care le are în Spania punându-I piedici pentru a reveni în România.

Citeste si: Urmaşa Denisei Manelista a fost la locul de veci al cântăreţei! “Cat Sonnya” a depus un buchet cu flori la mormântul Denisei! FOTO

Citeste si: Mama Denisei Răducu, aniversare tristă! Femeia a împlinit 53 de ani

Citeste si: Cel mai vesel loc de veci din țară! Cum arată mormântul Denisei Manelista

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

”Nu am reușit să venim la parastasul de doi ani. Nu știm când vom ajunge în România, este destul de greu, avem niște probleme, acum, în Spania. Doar asta nu înseamnă că am uitat-o vreo clipă pe Denisa. În fiecare dimineață, în fiecare seară, mă gândesc la ea. Era parte a sufletului meu și a rămas acolo, nu mă pot împăca nici acum cu gândul că ne-a fost răpită”, ne-a spus, plângând, Adelina, sora Denisei Manelista.

Mai mult decât atât, ne-a mărturisit Adelina, timpul trecut de la moartea Denisei nu i-a vindecat rănile. ”Mă gândesc că, deja, au trecut doi ani de când nu mai este lângă mine. Doar că mie, acești doi ani, mi s-au părut mai grei ca niciodată. Îmi lipsește de o eternitate deja… Uneori simt că mai bine mă duceam eu, nu Denisa… Doar fetițele reușesc să mă mai țină pe linia de plutire, mai ales că nici ele nu au uitat-o.

Când mă văd plângând, ele știu că o fac din cauză că nu o am pe Denisa lângă mine, că mă gândesc la ea, la discuțiile pe care le aveam cu ea și, atunci, mă pun să le povestesc despre ea. Și, chiar dacă plâng, îmi aduc aminte cu drag de momentele când, mici fiind, stăteam de vorbă, ne făceam planuri, știam că noi vom fi de nedespărțit. Doar o soartă crudă, doar un destin îngrozitor, ne-a făcut să ne despărțim.
Dar eu știu că mă veghează de acolo, de Sus, că are grijă de mine și de familia pe care a lăsat-o în urmă”
, ne-a mai spus, cu lacrimile curgându-i fără încetare, Adelina, sora Denisei Manelista.

În altă ordine de idei, recunoaște Adelina, chiar dacă nu a putut fi în România la pomana de doi ani a surorii sale, memoria Denisei a fost cinstită, așa cum se cuvine, în Spania. ”Am împărțit în memoria Denisei. Am făcut ce îi plăcea ei să mănânce și am împărțit. Ziua de 23 iulie, ziua în care a murit ea, este cea mai neagră zi a anului pentru mine…”, ne-a mai spus Adelina, sora Denisei Manelista.

Adelina şi Denisa, năzdrăvănii pe bandă rulantă, în copilărie

“Chiar dacă eram mai mare, eu nu aveam nicio şansă în faţă ei. Ea era protejată oricum, era preferată părinţilor şi, de multe ori, ne mai şi băteam. Dar tot eu pierdeam, ea era mai dolofanică şi era foarte căpoasă. Tot ea mă bătea, iar apoi tot eu eram cea certată. Dar, chiar dacă pe atunci mă supărăm, îmi trecea imediat, că venea şi se prostea pe lângă mine, mă făcea să râd, îmi cânta şi îmi dispărea orice urmă de supărare. Ne iubeam mult, eu o adoram. De când a dispărut, mi-a luat jumătate din suflet cu ea”, ne-a spus, în exclusivitate, Adelina, sora Denisei Manelista.

Mai mult chiar, Adelina recunoaşte că, de fiecare dată cand primeau câte ceva de făcut din partea părinţilor, fie că era vorba de curăţenie în curte, fie că era vorba de treaba în grădina, o proteja cât mai mult pe Denisa. “O luam cu mine, dar munceam mai mult eu. Ştiam că ea e mai mică şi nu poate face ce făceam eu, de aceea. Dar mă ajută şi ea cum putea…”, mai povesteşte Adelina.

 

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea s-a afișat într-o ținută foarte transparentă! Toată lumea a rămas fără cuvinte: „Mă ocup de mine”

Divorț secret în familia Clejanilor! Ramona s-a despărțit de tatăl copiilor ei! ”Îl anunț că o să-mi refac viața” EXCLUSIV

Adevărul despre scandalul de la botezul nepotului lui Florin Salam! Legătura cu dosarul de șantaj al clanului Duduianu! EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies